Νέο ASUS Zenfone Max Plus (M1) με οθόνη 5,7 ιντσών 18:9

Ήρθε και η σειρά της ASUS να παρουσιάσει μία συσκευή με οθόνη που επιδεικνύει αναλογία πλευρών 18:9. Το νέο Zenfone Max Plus (M1) διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,7 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

Βασίζεται στο MediaTek 6750T SoC με οκταπύρηνο Cortex-A53 επεξεργαστή, το οποίο χρησιμοποιείται και στο μοντέλο Zenfone 3s Max

και κατασκευάζεται στα 28nm.

Πρόκειται για μία dual SIM συσκευή και με dedicated υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD που είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου και με 3GB RAM και με 32GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως συμβαίνει και με τα μοντέλα Zenfone 4 Max, και το Zenfone Max Plus (M1) διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, που βασίζεται σε δύο αισθητήρες, των 16 Megapixels και 8,0 Megapixels, με την δεύτερη κάμερα να διαθέτει ευρυγώνιο σύστημα φακών.

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και χρησιμεύει και για το ξεκλείδωμα της συσκευής χρησιμοποιώντας μέθοδο αναγνώρισης προσώπου (face unlock). Για όσους πάντως θέλουν καλύτερη ασφάλεια, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στη πλάτη της συσκευής.

Το νέο ASUS Zenfone Max Plus (M1) κάνει χρήση της τεχνολογίας PowerMaster, αλλά και όχι και fast charge, και επομένως μέσω του φορτιστή των 10W απαιτούνται περίπου τρεις ώρες για να φτάσει το ποσοστό της μπαταρίας από το 0% στο 100%. Η Ταϊβανέζικη εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το κόστος ή οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στη διαθεσιμότητα της συσκευής.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα