Βάμβουκας: «Ωφέλιμη για την κεντροαριστερά και το πολιτικό σύστημα η υποψηφιότητα Καμίνη» | Photos

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, συνεργάτες του και αντιδημάρχους πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Καμίνης που βρίσκεται στα Χανιά στο πλαίσιο περιοδείας ενόψει των εκλογών στην Κεντροαριστερά.Οι δυο Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τους για σοβαρά ζητήματα της αυτοδιοίκησης, όπως το προσφυγικό, ενώ ο κ. Βάμβουκας τόνισε: «Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και συναντίληψη στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουμε πορευτεί από κοινού σε πολλά ζητήματα.

Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως και θεωρώ ότι η παρουσία του σε αυτό το πεδίο είναι πολύ θετική. Είναι σίγουρο ότι η εμπλοκή του Γιώργου Καμίνη σε όλη αυτή τη διαδικασία θα είναι πάρα πολύ ωφέλιμη και για την κεντροαριστερά και για το πολιτικό μας σύστημα».

Καμίνης: Μεγάλο σχολείο η Κρήτη

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην αγαπημένη μου Κρήτη όπου περνάω κάθε καλοκαίρι τις διακοπές μου με την οικογένειά μου. Έρχομαι να συναντήσω και παλιούς φίλους και δημάρχους συναδέλφους» ενώ διαπίστωσε πως «η Κρήτη είναι μεγάλο σχολείο. Έχει κάνει μεγάλα βήματα, στην επιχειρηματικότητα σε πάρα πολλούς τομείς».

Έκκληση για ενότητα

Ερωτηθείς δε για τα «στοιχήματα» της κεντροαριστεράς, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η Δημοκρατική Παράταξη είναι ένας κατακερματισμένος χώρος, ο οποίος καλείται να ενωθεί και να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στο πολιτικό στερέωμα. Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον κόσμο για το τι συνέβη στη χώρα και τι πρέπει να γίνει αλλά και να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των νέων στο πολιτικό σύστημα» και συμπλήρωσε: «Η παράταξη μας έχει το ιστορικό καθήκον να ενώσει και πάλι τη χώρα».

Όσο για την δική του υποψηφιότητα, εκτίμησε πως τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά: «Τα νέα είναι καλά, ο κόσμος έρχεται, ακούει πολύ προσεκτικά και κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις γιατί ο κόσμος δεν θέλει να απογοητευτεί και πάλι. Πιστεύω ότι δεν θα του χαρίσουμε καμιά απογοήτευση και ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».

Θυμίζουμε πως ο κ. Καμίνης μιλάει σε πολιτική εκδήλωση στις 8 το απόγευμα της Τρίτης στο Επιμελητήριο Χανίων.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα