Νέο Απιστευτο ξέσπασμα της αγιαννοπουλου κατα του βασαλου: Ο θυμός μου ειναι γιατί..

Ξεσπά για ακόμα μια φορά η Βασιλική Αγιαννοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η γυμνάστρια μετά τον αιφνίδιο χωρισμό της με τον πρώην παίκτη του «Survivor» Κωνσταντίνο Βάσαλο, πληγώθηκε πολύ. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο για τον τρόπο που έγινε, αφού θίχτηκε η τιμή και η υπόληψη της. Όπως αναφέρει στην νέα της ανάρτηση είναι θυμωμένη καθώς ο πρώην σύντροφος της κατά την διάρκεια της σχέσεις τους έπαιζε με άλλες γυναίκες.

Επιπλέον υποστηρίζει ότι η ίδια εδώ και πέντε μήνες που ο Κωνσταντντίνος Βάσαλος βρισκόταν στο παιχνίδι εκείνη δεχόταν καθημερινά απειλές και υβριστικά μηνύματα και ουδέποτε σκέφτηκε να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ. Ως εκ τούτου θεωρεί πως είναι άδικες οι δηλώσεις του περί εκμετάλλευσης της δημοσιότητας του.

Διαβάστε αυτολεξεί την ανάρτηση της:

Εγω δεν μιλαω … ακομα !!!
Μιλάνε όσοι με ξέρουν Μιλάνε όσοι ξέρουν!! Μιλάνε οι κοινές μας φωτογραφίες κ η ζωη μας ολους αυτούς τους μήνες απο τον Οκτώβριο του 2015 !!!!!
Όντας στο εξωτερικό δεν ήξερα πως ενας ανθρώπος οπως ο Ζωης βγήκε να με υπρασπιστει κ να πει την μονη αλήθεια !!!
Ζωη σε ευχαριστω φιλε !! Μάρτυρες πως υπήρξα ζευγάρι με τον «κύριο» Βασαλο υπάρχουν πολλοί και οπως φαίνεται δεν γουστάρουν το άδικο !!!
ΥΓ για ολους εσάς που θα πείτε παλι την κακία σας ο θυμός μου δεν ειναι γιατι επέλεξε να χωρισουμε κ αυτο δεν έγινε τωρα την επιλογή του την εκανε οσο ακομα ειμαςταν μαζι κ έπαιζε κυριολεκτικά κ μεταφορικά με άλλες γυναικες πισω απο την πλατη μου ο θυμός μου ειναι γιατι με εβαλε στην ιδια μοίρα με μια άγνωστη που αποκαλούσε babe οπως είδαμε στα μηνυματα τους που τόλμησε να πει πως δεν με ξερει πως δεν μου έδωσε δικαιωματα κ πως πηρα το θάρρος να κανω όσα εκανα , για δημοσιότητα
Ελα μου ; οτι τι ;;
Ας μας πει τι εκανα εκτός απο υπομονή 5 μήνες οταν δεχόμουν ακομα κ απειλές οταν δεχόμουν σιωπηλά σε καθημερινη βάση μηνύματα με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς οπως ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ να εχεις μωρή Κα…..λα κ εννω με παρακαλαγε ολο ο έντυπος κ ηλεκτρονικός τύπος κ τα κανάλια δεν βγηκα να μιλήσω πουθενά !!!
Ας κρινει ο κοσμος λοιπόν αν εγω σε προσβάλω κ σου κανω κακο οπως μαθαινω πως λεει το περιβάλλον σου η εσυ εμενα ..
τα φιλουθκια μου απο Κύπρο ξερεις εσυ».

πηγη:blogs.gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα