Γιος φωτογραφίζει τους άρρωστους γονείς του που ζουν με μηχανική υποστήριξη να πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου

Υπάρχουν πολλές ιστορίες αγάπης αλλά αυτή πιστεύουμε ότι είναι μία από τις πιο συγκινητικές που έχουμε διαβάσει. Ο Jim έκλαιγε με λυγμούς όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει την επί 24 χρόνια σύζυγό του.

Ο 21χρονος Christopher Mininni, ένιωσε συντετριμμένος όταν ο πατέρας του, ο Jim, εισήχθη στο νοσοκομείο “Kingston General Hospital” στο Οντάριο του Καναδά στις 28 Απριλίου. Ο πατέρας του πάλευε για 8 χρόνια με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Υπέφερε από έναν εφιάλτη και τράβηξε τον αναπνευστικό σωλήνα από το λαιμό του.

«Μου είπε: “Αν δεν μπορείς να με σώσεις, άσε με να φύγω,”

είπε ο Chris, «Λόγω της επιθυμίας του, δεν μπορούσαμε να το βάλουμε ξανά στη θέση του.»

Οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορούσαν να τον σώσουν. Μας είπαν “όσο ζήσει….”»

Την επόμενη μέρα εκτυλίχθηκε μια ακόμη τραγωδία: Η μαμά του Chris, η Cindy, υπέστη καρδιακή προσβολή, και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη σε άλλο νοσοκομείο.

Έτσι ο Chris είχε γίνει “μπαλάκι” στην προσπάθειά του να περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς του.

«Ήταν τρομακτικό, δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ,» είπε στο PEOPLE.

Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα, ευτυχώς η μητέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που ήταν και ο πατέρας του.

«Του είπαμε ότι η μαμά ήταν εδώ,» είπε ο Chris. «Άρχισε να φωνάζει. Αλλά επειδή δεν καταλαβαίναμε τι ήθελε να πει, πήρα ένα στυλό κι ένα χαρτί και άρχισα να γράφω αυτά που έλεγε.»

Ο πατέρας του προσπαθούσε να του πει “μαμά”… Ήθελε να δει την αγαπημένη του…

Για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο τοποθέτησαν δίπλα – δίπλα δυο διασωληνωμένους ασθενείς, για πουν το τελευταίο αντίο.

«Ήταν πολύ επικίνδυνο, αλλά το επέτρεψαν για χάρη τους,» δήλωσε ο Chris.

«Ήθελα να δείξω στη μαμά μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο ότι ο πατέρας μου ήταν μαζί της σχεδόν μέχρι την τελευταία του πνοή,» δήλωσε ο Chris. «Δεν ήταν σε θέση να δει την αγάπη που της έδειχνε.»

«Όταν ξύπνησε, λίγες ημέρες αργότερα, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: “Ο μπαμπάς είναι νεκρός;”» είπε ο Chris.

«Αυτό που με κάνει πιο πολύ περήφανο για τον πατέρα μου είναι ότι αγαπούσε τη μητέρα μου με όλη του τη δύναμη,» λέει. «Γι’ αυτό μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η φωτογραφία, γιατί της το έδειχνε μέχρι την τελευταία στιγμή.»

Η Cindy έχει πολλές όμορφες αναμνήσεις από το σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της πολύτιμης φωτογραφίας που τράβηξε ο γιος της, η οποία δείχνει τον Jim να της κρατάει σφιχτά το χέρι.

«Θέλω ο κόσμος να δει πόση πολλή αγάπη είχαν ο ένας για τον άλλον,» δήλωσε ο Chris. «Οι γονείς μου ήταν μαζί μέχρι το τέλος. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ήταν τόσο τυχεροί όσο εκείνοι.»

Η ζωή είναι σύντομη. Γι’ αυτό να θυμάστε να δίνετε στην οικογένειά σας μερικές επιπλέον αγκαλιές και να λέτε συχνά στους αγαπημένους σας ανθρώπους πόσο πολύ τους αγαπάτε.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα