Δώρα για Νεογέννητο

Κάθε φορά που έρχεται ένα μωράκι στον κόσμο είναι ένα θαύμα, ένα μικρό θαύμα, μία γιορτή, μία χαρά που σαν και αυτή δεν περιγράφεται, μία στιγμή ευτυχίας ανεπανάληπτη. Έτσι, κάθε φορά που θέλουμε να επιστεφτούμε έναν συγγενή μας ή μία φίλη μας που γέννησε σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα ωραίο δώρο για το νεογέννητο, ένα δώρο που θα γεμίσει χαρά τη μητέρα του αλλά και εμάς με την προσφορά μας. Αν έχουμε καλή σχέση με τη μητέρα, λίγο πριν γεννήσει μπορούμε να τη ρωτήσουμε τι θα χρειαζόταν ώστε το δώρο

μας να είναι απόλυτα εύστοχο και πρακτικό. Λόγου χάρη οι τσάντες που χρησιμοποιούν οι μητέρες με όλα όσα χρειάζεται μέσα το νεογέννητο είναι ένα ωραίο δώρο.

Επίσης κυκλοφορούν υπέροχα και ευφάνταστα δώρα για νεογέννητα όπως παιχνίδια για άνετο, ήσυχο ύπνο ή μαξιλάρια για τον θηλασμό που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Ωραία δώρα θεωρούνται επίσης οι κουβερτούλες οι λεπτές τώρα για τα καλοκαίρι ή όμορφα προστατευτικά για τα καρότσια που και το ομορφαίνουν και είναι και πρακτικά.

Με λίγη καλή διάθεση και λίγο παραπάνω ψάξιμο πραγματικά μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και να κάνουμε ένα δώρο που η χειρονομία θα αφήνει όμορφες αναμνήσεις κυρίως στην μητέρα!

Προστατευτικό Καροτσιού Circus Strongmen Navy (39,00 €) [Περισσότερα]Bamboo Round με Κρόσσια Sugar Unicorn (55,00 €) [Περισσότερα]Λεπτή Κουβερτούλα White Moby Sky (47,00 €) [Περισσότερα]Αξεσουάρ Κούνιας Big Love Sugar Unicorn (29,00 €) [Περισσότερα]Κορμάκι Κοντομάνικο-Roald (15,00 €) [Περισσότερα]Κοντομάνικο Φορμάκι-Φορεματάκι (12,99 €) [Περισσότερα]Φορμάκι Ope Ice Cream (13,31 €) [Περισσότερα]Παπουτσάκια Καλοκαιρινά Αγκαλιάς (11,80 €) [Περισσότερα]Βρεφικά Υποδήματα (8,99 €) [Περισσότερα]Βρεφικά Mayoral (15,92 €) [Περισσότερα]Παραμάνα Boy Σμάλτο με Κορώνα και Ματάκι Χρυσός (51,36 €) [Περισσότερα]Χρυσό Φυλαχτό (65,00 €) [Περισσότερα]Παιδική Μοντέρνα Παραμάνα (34,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα