Αυτές Είναι Οι 7 νέες εκπομπές του «Ε» που θα πλαισιώσουν το Survival! Η 4η θα Φέρει τα Πάνω Κάτω! (Pics)

Ο τηλεοπτικός σταθμός Ε όπως τον ξέρατε αλλάζει. Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε για το πρόγραμμά του. Ο ιθύνων νους πίσω από τη νέα στρατηγική γιγάντωσης του καναλιού, Μένιος Φουρθιώτης, έβαλε μπροστά το σχέδιο που τόσο καιρό ετοίμαζε στον πολυσχιδή εγκέφαλό του. Το σχέδιο που προβλέπει μία σειρά από νέες εκπομπές που θα μετατρέψουν τον σταθμό από φτωχό συγγενή στον αυτοκράτορα των ελληνικών συχνοτήτων.

Όλοι είχαμε καταλάβει

ότι κάτι τέτοιο βρισκόταν στα χαρτιά όταν ο σταθμός πρώτα μέσω διαρροών και μετά με δελτίο Τύπου αποφάσισε να μας ανακοινώσει το πρώτο βήμα του σχεδίου. Τον προγραμματισμό ενός ριάλιτι επιβίωσης με το όνομα Survival. Ενός 100% ελληνικού παιχνιδιού, βγαλμένο από την απύθμενη δεξαμενή ιδεών του Μένιου. Στην αρχή δεν το πιστεύαμε αλλά σιγά σιγά, μία με το τρέιλερ, μία με τις πληροφορίες για την τοποθεσία στην Κουρούτα, πειστήκαμε ότι θα γίνει. Και αφού θα γίνει το Survival πρέπει να πλαισιώνεται από αντίστοιχης δυναμικής νέες εκπομπές που θα τινάξουν την τηλεθέαση στα ουράνια.

Τέρμα οι επαναλήψεις παλιών εκπομπών, τέρμα τα Μεξικάνικα μεταγλωττισμένα σίριαλ. Το Ε περνάει σε μία νέα εποχή και πλέον ανταγωνιστές του θα είναι τηλεοπτικοί Κολοσσοί του εξωτερικού. Η αφίσα εξάλλου του Survivor στην οποία αναφέρεται το an epsilontv original παραπέμπει σε HBO, Netfix κτλ. Τηλεοπτικές πλατφόρμες που προσφέρουν αυτό που υποσχέθηκε το Ε. Originality, δηλαδή, πρωτοτυπία. Γι’ αυτό και αυτές οι νέες εκπομπές θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Κάτι που θα σας σηκώσει από τους καναπέδες σας να χειροκροτήσετε. Και μετά θα σας ξανακάτσει για να τις παρακολουθήσετε, αφού αυτός είναι ο σκοπός τους.
Αυτές θα είναι όμως οι 7 πρωτότυπες εκπομπές της νέας εποχής που ξημερώνει για το Epsilontv

Oi Fonoules

Oι Fonoules είναι ένα φρέσκο μουσικό τάλεντ σόου όπου οι 3 κριτές του θα κάθονται σε πολυθρόνες γυρισμένες από την άλλη πλευρά της σκηνής. Στην σκηνή θα εμφανίζονται τα νέα ταλέντα τα οποία θα πρέπει να τραγουδούν όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούν. Ακόμα και ψιθυριστά αν χρειαστεί. Όποιος από αυτούς αναγκάζει τους κριτές να γυρίσουν να τον δουν για να καταλάβουν τι διάολο τραγουδάει θα περνάει στον επόμενο γύρο.

Δηλαδή νομίζεις ότι είσαι Choreftaras e?

Ακόμα ένα πρωτότυπο τάλεντ σόου με υποψήφιους χορευτές από κάθε είδος χορού. Κυρίως παραδοσιακούς αλλά και ζεϊμπέκικα, συρτάκι, χασάπικο, μπουζουκοτσιφτετέλια κτλ. Θα ξεβιδωθούν στον χορό πάνω στην λαμπερή σκηνή που κάθε εβδομάδα θα στήνεται και σε άλλη πλατεία χωριού.

Πάμε Μπαλέτο

Μπορεί ο τίτλος να σας παραπέμπει σε ακόμα ένα χορευτικό σόου. Εδώ όμως κάνετε λάθος. Πρόκειται για μια καθαρά κοινωνική εκπομπή όπου θα φέρνει κοντά ανθρώπους που χάθηκαν για πολλά χρόνια και ο ένας από τους δύο θέλει να ξαναβρεθούν. Το μήνυμα επανένωσης θα μεταφέρεται μέσα σε ένα παπούτσι μπαλαρίνας. Μία αυλαία θα χωρίζει τα δύο πρόσωπα και όταν αυτή πέφτει θα αγκαλιάζονται και θα κλαίνε παρέα. Στο παρασκήνιο ο παρουσιαστής Ιωάννης Μελισσανίδης θα χορεύει κάτι κλασικό και συγκινητικό τύπου Η λίμνη των κύκνων. Συγκίνηση και πολιτισμός 2 σε 1.

Φως στη Σήραγγα

Εκπομπή έρευνας και αναζητήσεων με παρουσιάστρια την μετρ του είδους, Κατερίνα Καινούργιου. Μετά την εμπειρία της στο Φτιάξε καφέ να στα πω και αφού έχει λύσει όλα τα οικογενειακά προβλήματα των νοικοκυρών περνάει στο επόμενο επίπεδο. Σ’ αυτό που γίνεται ένας τηλεοπτικός ντετέκτιβ και λύνει μυστήρια εξαφανίσεων, πιθανά εγκλήματα και ό,τι άλλο προκύψει. Η εκπομπή θα φτάσει μέχρι και τη συνεργασία με το FBI αν χρειαστεί. Αν δεν χρειαστεί αυτοί θα χάσουν, όχι το Ε.

Το Ψι φάκτορι

Το Ψι φάκτορι θα δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες να δοκιμάσουν τα ταλέντα τους στην Ψ-υχαγωγία. Έχεις τον παράγοντα Ψι να γίνεις ψυχαγωγός; Το Έψιλον tv και οι καταξιωμένοι ψυχαγωγοί κριτές του θα σου απαντήσουν. Ένα εργοστάσιο ψυχαγωγίας στην μικρή σου οθόνη. Από παρουσιαστές και απλούς πανελίστες μέχρι καλεσμένους σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια και χειροκροτητές σε πρωϊνάδικα. Όλη η ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης σε ένα παιχνίδι.

Μένιος

Δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις για το νέο προσωπικό πρότζεκτ του Μένιου Φουρθιώτη. Μία εκπομπή έμπνευσής του που θα συνδυάζει όλα όσα έχει να προσφέρει ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο. Επικοινωνία με τηλεθεατές, πλούσια δώρα, ειδήσεις για το σινεμά, τη σόου μπιζ, μαγειρική και πολλούς καλεσμένους. Καμιά φορά οι ιδέες του Μένιου είναι τόσο τρομακτικά καινοτόμες που δεν ξέρουμε αν θα βρουν πρόσφορο έδαφος στο απαίδευτο από τέτοιες νέες ιδέες κοινό της Ελλάδας.

MastroChef

To πρώτο ριάλιτι για ψήστες έρχεται μέσα από το Ε και θα σας κάνει να γλείφετε τις οθόνες σας από τα σάλια. Μάστορες στο ψήσιμο από σουβλατζίδικα, ψησταριές και ψητοπωλεία θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα μπροστά από διάσημους ιδιοκτήτες ταβερνών. Τα κάρβουνα θα πάρουν φωτιά. Οι σούβλες θα αναστενάξουν και οι σχάρες δε θα κάνουν χάρες σε κανέναν που δεν ξέρει να τις χρησιμοποιεί. Θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και ο μεγάλος τελικός θα γίνει Τσικνοπέμπτη σε ανοιχτό χώρο, μάλλον στο άλσος του Γαλατσίου, με τα ψητά κρέατα να μοιράζονται στους χιλιάδες θεατές.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα