Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας του Δ. Θεσσαλονίκης, Λίνα Λιάκου

Την παραίτηση της στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, υπέβαλε η αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Λίνα Λιάκου.

Η κ. Λιάκου παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους, καθώς δέχθηκε επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό και θα χρειαστεί να μετακομίσει στο Λονδίνο.

"Ο δήμαρχος μου εμπιστεύθηκε ένα portfolio νέο, με αρκετές προκλήσεις και όχι ιδιαιτέρα δημοφιλές. Όλο αυτό το διάστημα με τη βοήθεια του δημάρχου έχουμε αναπτύξει

συνεργασίες και πόρους που θα έχουν αντίκτυπο και στο μέλλον. Η δουλεία που κάναμε θα έχει αντίκτυπο και τα επόμενα χρόνια. Το ότι γίναμε παίκτες στη διεθνή σκακιέρα στο επίπεδο της Αστικής Ανθεκτικότητας είναι πολύ σημαντικό. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω το δήμο και από τη νέα μου θέση, όλα αυτά που έχω μάθει όλον τον καιρό θα με βοηθήσουν πολύ και ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο, όλα τα στελέχη του δήμου και τους πολίτες για όλο αυτό το διάστημα", δήλωσε μιλώντας στο thestival.gr, η κ. Λιάκου.

Η κ. Λιάκου αναμένεται να αντικατασταθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σκέψεις που εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης χθες στην εκτελεστική επιτροπή, είναι τη θέση της Λίνας Λιάκου να αναλάβει ο Γιώργος Δημαρέλος, ο οποίος σήμερα είναι αντιδήμαρχος Παιδείας.

Στη θέση του κ. Δημαρέλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σκέφτεται να τοποθετήσει τον Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, ωστόσο θα πρέπει να βρει άμεσα άτομο για την προεδρία της ΔΕΠΘΕ στην οποία είχε τοποθετηθεί ο κ. Μπαρμπουνάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα