Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτό το σαββατοκύριακο

Δεύτερο σαββατοκύριακο του Ιουνίου αυτό που διανύουμε και όσοι μείνουν στην πόλη έχουν πληθώρα επιλογών διασκέδασης.

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, φεστιβάλ, ανοιχτές αγορές, είναι ορισμένες μόνο από τις εκδηλώσεις που έχουν μπει στην ατζέντα του σαββατοκύριακου.

Δείτε τες αναλυτικά και επιλέξτε σε ποια θα συμμετάσχετε:

36ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Για 36η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στην ιστορική παραλία της Θεσσαλονίκης

το Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ άρχισε στις 2 Ιουνίου, συνεχίζεται έως στις 18 Ιουνίου στην παραλία του Λευκού Πύργο και είναι αφιερωμένο στο «Έτος Καζαντζάκη, 60 χρόνια από το θάνατό του».

Συμμετέχουν στα 100 εκθετήρια 180 εκδοτικοί οίκοι της χώρας και παρουσιάζουν πάνω από 30.000 τίτλους βιβλίων από την ελληνική και ξένη βιβλιοπαραγωγή.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Info:

Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, από τον Λ. Πύργο έως τη στάση Στρατηγείο

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:30 έως 23.00
Κυριακές: 10:30 έως 13.30 & 18:30 έως 23.00

"Η πόλη, το σπίτι μας": Διήμερο εκδηλώσεων στη νέα παραλία

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος – ΠΕΕΒΕ, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» και το Κολλέγιο Ανατόλια ενώνουν τις δυνάμεις τους και προγραμματίζουν μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων στον χώρο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης με θέμα «Η πόλη...το σπίτι μας».

Οι εκδηλώσεις έχουν ως στόχο να αναδείξουν τη σημασία που έχει ο ανασχεδιασμένος χώρος της Νέας Παραλίας και την αξία που προσδίδει τόσο στην εικόνα της Θεσσαλονίκης όσο και στις εμπειρίες που βιώνουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης. Η πρωτοβουλία των τριών φορέων εκκινεί από τη Νέα Παραλία μία άλλη πορεία σκέψης και αντίληψης που δεν διαχωρίζει τον δημόσιο χώρο από τον ιδιωτικό. Παράλληλα, υπογραμμίζει και αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις όλων μας για τη διαφύλαξη και την προστασία του δημόσιου χώρου, θέτοντας τον σχετικό προβληματισμό από τη σχολική ηλικία.

Διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017
11 π.μ.
«Μες τους Κήπους τριγυρνώ, θησαυρό αναζητώ», Κήπος του Νερού. Εκπαιδευτικό παιχνίδι για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Α’ και Β’ Γυμνασίου.
9 μ.μ.
Βραδιά κλασσικής μουσικής με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής «MOUSA» πλαισιωμένη από τη Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017
11 π.μ.
Καθαρίζουμε τη Νέα Παραλία και το Αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ, Αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ
9 μ.μ.
Βραδιά Όπερας με την επιμέλεια του Φίλιππου Μοδινού, Αμφιθέατρο του Κήπου των Γλυπτών.

Τα παιδιά γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Με μία χαρούμενη γιορτή για τα παιδιά θα γιορταστεί η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στη Χαλάστρα, την Κυριακή 11 Ιουνίου. Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και ο Δήμος Δέλτα διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού και καλούν τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου του Δήμου Δέλτα, αλλά και των γειτονικών δήμων και της Θεσσαλονίκης να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το Κέντρο Πληροφόρησης και τη νέα του ενημερωτική έκθεση!

Από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε περιβαλλοντικά παιχνίδια και εργαστήρια, προκειμένου να μάθουν για το πολύτιμο περιβάλλον μας διασκεδάζοντας. Μεταξύ αυτών, εργαστήρια κηπουρικής για παιδιά, χειροτεχνίας και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον.

Τα παιδιά, θα δουν από κοντά την «Μυρμηγκοφωλιά», για να μάθουν πως λειτουργεί και συνεργάζεται μία ζωντανή αποικία μυρμηγκιών, και θα μάθουν παίζοντας πώς εξοικονομούμε νερό. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση βιβλίων των εκδόσεων Διάπλους, συνοδεία θεατρικού παιχνιδιού, ενώ τα παιδιά του Θεατρικού Εργαστηρίου Χαλάστρας θα παρουσιάσουν τη φετινή τους παράσταση με τίτλο «Ο άνθρωπος και οι τέσσερις εποχές», ένα δραματοποιημένο παραμύθι που εξερευνά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και την εναλλαγή των εποχών. Αλλά και οι... μαμάδες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν εργαστήρι κατασκευής χρήσιμων αντικειμένων με τη χρήση υλικών που βρίσκουμε στον κήπο ή στο σπίτι.

Τέλος, στην αίθουσα προβολών του Κέντρου Πληροφόρησης θα πραγματοποιούνται προβολές ταινιών με θέμα το περιβάλλον, μεταξύ των οποίων και η ταινία-ντοκιμαντέρ «Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού: ένας άγνωστος θησαυρός», ενώ οι επισκέπτες θα ξεναγούνται στην νέα ενημερωτική έκθεση του Κέντρου Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η εθελοντική οργάνωση Δράση για την Άγρια Ζωή που θα απελευθερώσει στην αυλή του Κέντρου Πληροφόρησης πουλιά που περιέθαλψε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων και έχουν πλέον γίνει καλά!

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν φορείς όπως τα ΚΠΕ Ολύμπου και Κορδελιού, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αλλά και μεμονωμένοι εκπαιδευτές, εξειδικευμένοι σε εκπαιδευτικές δράσεις για το περιβάλλον.

Παίζουμε για τη Στοργή

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών ΣΤΟΡΓΗ, Τίμη Μπακατσέλου και τα μέλη του Δ.Σ. μας προσκαλούν να παίξουμε όλοι μαζί σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδιά, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00.- 16:00, στο Περιβαλλοντολογικό Πάρκο Θέρμης.

Πολλοί επαγγελματίες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με όμορφες, πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες σε ένα πανέμορφο πάρκο.

Οι δραστηριότητες που πλαισιώνουν την εκδήλωση περιλαμβάνουν ΤΕΝΝΙΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΔΑΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΚΛΟΟΥΝ, BABY JOGA, ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, FACE PAINTING, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΟΡΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΤΗ ΣΚΙ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ κ.α. Όλες διασκορπισμένες πάνω στο γκαζόν σε διάφορες γωνιές του Πάρκου με την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση παιδαγωγών και εκπαιδευτών .
Ταυτόχρονα, επειδή η απασχόληση στην φύση ανοίγει την όρεξη, γνωστοί επαγγελματίες της πόλης μας προσφέρουν τις λιχουδιές τους, και σε μας τους γονείς που συνοδεύουμε τα παιδιά μας για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Info:

Εκδήλωση για το παιδί: «Παίξε με την Στοργή»
Κυριακή 11 Ιουνίου- Ώρα 11:00 – 16:00

Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης

Thermaikos Wine & Food Festival- Μενού από 10€

Η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού διοργάνωσε τον Ιούλιο του 2016 με επιτυχία το 1ο “Thermaikos Wine & Food Festival”, στην Περαία.

Στη συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου event, η ΤΕΘ και οι Σύλλογοι επισιτιστών και επαγγελματιών του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Thermaikos Wine & Food Festival” μέχρι και αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου.

Όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 10€, 15€ & 20€ για όλους.

Δείτε ΕΔΩ τον σχετικό χάρτη.

5ο Street Art Festival στη ΔΕΘ

Με περισσότερους από 400 διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, με περισσότερους από 20.000 πραγματικούς επισκέπτες στα τέσσερα χρόνια διοργάνωσής του, το 5ο Street Art Festival υποδέχεται τον κόσμο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ –HELEXPO το τριήμερο 9, 10 & 11 Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο Music, Arts and Street Culture φεστιβάλ επιστρέφει ανανεωμένο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ στην επετειακή του 5η διοργάνωση.

Η μεγαλύτερη συνάντηση καλλιτεχνών, Street Artists, μουσικών, χορευτών θα είναι γεμάτη εκπλήξεις με εντυπωσιακά shows και καλλιτέχνες από κάθε άκρη του κόσμου.

Συναυλίες, live graffiti action, live dance shows, special dance shows, εικαστικές παρεμβάσεις, σεμινάρια, και άλλα πολλά.

Τo Street Art Festival πραγματοποιείται από την οργανωτική ομαδα του SAF σε συνδιοργάνωση με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Αντιδημαρχία Τουρισμου, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και την ΚΕ.ΔΗ.Θ.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

10η Γυμνή Ποδηλατοδρομία

Mε ένα ολοήμερο φεστιβάλ, με συναυλίες, δρώμενα, και παράλληλες εκδηλώσεις γιορτάζει το Σάββατο τα 10 χρόνια της στη Θεσσαλονίκη, η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία.

Η εκκίνηση για την Γυμνή Ποδηλατοδρομία θα δοθεί από το πάρκο της ΧΑΝΘ το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα.

Η γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης και τη βιώσιμη κινητικότητα είναι αυτo-oργανωμένη δράση και υποστηρίζεται από διάφορες συλλογικότητες.

Γιατί ΓΥΜΝΕΣ και ΓΥΜΝΟΙ; Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας και να δείξουμε συμβολικά πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στη ρύπανση και στη βία. Για να απελευθερωθούμε από τα πρότυπα του σώματος που προτάσσει η βιομηχανία των ΜΜΕ, του κινηματογράφου, της μόδας και του σεξ. Είμαστε όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι! Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης, ενώ εμείς το απελευθερώνομαι με μια δυναμική δράση που κερδίζει την προσοχή όλων, με απόλυτα ειρηνικό, μη βίαιο τρόπο.

Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ

3o Yedi Kule Conquest 2017

O Σφένδαμος με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, της Εφορίας Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης και του Κ.Α.Μ.Ε (Κίνημα Ανοίγματος Μνημείων Ελλάδας) διοργανώνουν το τριήμερο 9-11 Ιουνίου το International Monuments Festival 2017 και το 3ο Yedi kule Conquest.

To Υedikule που είναι ταυτόσημο με την ιστορία της Θεσσαλονίκης - ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον πρώτο αγώνα δρόμου μνημείων πόλεως.

Η αθλητική και πολιτιστική γιορτή με επίκεντρο το Υedikule, θα δώσει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους, επισκέπτες και θεατές, να γνωρίσουν το Επταπύργιο, την παλιά πόλη και να ζήσουν όμορφες στιγμές προσπερνώντας μέσα από τα ιστορικά της σοκάκια και μνημεία, σε μια ιστορική αναδρομή αιώνων.

Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν για έπαθλο το κλειδί του κάστρου του Επταπυργίου ή Γεντί Κουλέ, φέροντας επάξια τον τίτλο του κατακτητή του ΥediΚule Conquest για τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Παιδικοί αγώνες ηλικίας 3-12 ετών
Αγώνες για άτομα με ειδικές ανάγκες

Ο αγώνας Yedi kule Conquest

Κέντρο εκδηλώσεων είναι το Επταπύργιο ή Γεντί Κουλέ
Ημερομηνία: Κυριακή 11 Ιουνίου 2017
Ώρα έναρξης: 19:00
Μήκος διαδρομής:6km
Εκκίνηση και Τερματισμός: Θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Επταπυργίου

Διαδρομή

Η διαδρομή του αγώνα θα έχει την ιδιαιτερότητα της ανάδειξης 8 μνημείων της πόλης και συγκεκριμένα:
Επταπύργιο, Μονή Βλατάδων, Όσιος Δαβίδ, Βυζαντινά Λουτρά, Άγιος Νικόλαος των Ορφανών, Ισλαχανέ, Κήποι του Πασά, Πύργος της Αλύσεως (Τριγωνίου), Επταπύργιο.
Σε' όλη την διάρκεια του αγώνα θα ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, με ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, όπως και υγειονομική κάλυψη από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Ε.Ο.Ε.Ο.Π.Π.).

Συμμετοχή αθλητών

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν κλείσει το 12o έτος της ηλικίας τους καθώς και ενήλικες άνδρες και γυναίκες, που θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της διοργάνωσης.
Οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με αθλητικά ιδεώδη, η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να θέσει εκτός αγώνα τον συμμετέχοντα.

Κατηγορίες αγώνα –έπαθλα
Κατηγορία 12-15 ετών,16-18 ετών 1ος Κύπελλο μετάλλιο 2ος μετάλλιο 3ος μετάλλιο.
Γενική κατηγορία ανδρών 1ος Κύπελλο μετάλλιο 2ος μετάλλιο 3ος μετάλλιο.
Γενική κατηγορία γυναικών 1η Κύπελλο μετάλλιο 2η μετάλλιο 3η μετάλλιο.

Η πιο cool ανοιχτή αγορά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Το τρίτο Flea Market στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί από την ομάδα του Upnloud, μια ομάδα που τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται με τη δημιουργία συναυλιών και φεστιβάλ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές αναφέρουν: «Η αγάπη μας για τη μουσική, μας οδήγησε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε τα δικά μας events, τα οποία προσπαθούμε να παρουσιάζουμε με τα δικά μας standards.

Δωρεάν ή «μικρή» τιμή εισόδου, φτηνά ποτά και φαγητό, όρεξη για ανάδειξη νέων καλλιτεχνών και προσπάθεια να προωθούμε έναν πολιτισμό που περιορίζεται...Τα events μας έχουν φιλοξενηθεί σε bars, συναυλιακούς χώρους, galleries, πισίνες, σε αποθήκες και στον προάυλιο χώρο του λιμανιού.

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο. Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (action – outdoor games), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε αστέγους, μετανάστες, αδέσποτα ζώα).»

• Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market:

-Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια
-Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις
-Βρεφονηπιακός σταθμός για φύλαξη και παιχνίδι με τα παιδιά
-Μουσικές εκδηλώσεις με DJs και συγκροτήματα
-Μπαρ
-Χώρος για οργανώσεις για την ενημέρωση του προσφυγικού και συλλογής αγαθών για πρόσφυγες και αστέγους
-Χώρος για τις φιλοζωϊκές για ενημέρωση και διάθεση αδέσποτων ζώων

Info:

Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου, 10 π.μ.- 10 μ.μ.
Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

«Αχ, αυτά τα φαντάσματα !» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Αχ, αυτά τα φαντάσματα !» του Eduardo de Philippo από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Το “Αχ, αυτά τα φαντάσματα” είναι μια συγκινητική κωμωδία, στην οποία εκφράζεται η απελπισμένη ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνήσει με το διπλανό του. Οι ήρωες χάνουν – μέσα στην καθημερινότητα - την ταυτότητά τους, καθώς πιστεύουν πως το χρήμα αποτελεί τη «μια» και μοναδική λύση. Το έργο ασχολείται με την περιπέτεια ενός αδύναμου, απελπισμένου και χρεωκοπημένου ανθρώπου, ο οποίος, ενώ έχει προσπαθήσει - επί ματαίω - να εξασφαλίσει για τον ίδιο και την γυναίκα του μια ελάχιστη οικονομική σταθερότητα, καταλήγει να ζει με τεχνάσματα. Αρχίζει να πιστεύει σε φαντάσματα - αφού αυτό φαίνεται να τον συμφέρει - και εθελοτυφλεί. Γαντζώνεται στην ελπίδα να καταφέρει τουλάχιστον να σώσει την αγάπη της γυναίκας του, που φαίνεται πως έχει πια χάσει... Το Αχ, αυτά τα φαντάσματα, αποτελεί μια παράδοξα συγκλονιστική κωμωδία, καθώς το δίπολο της ηθογραφίας ακραίων κωμικών καταστάσεων και των τραγικών αδιεξόδων της καθημερινότητας βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό... Έτσι, όμως δεν είναι και η ζωή;

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε μαθητικά εισιτήρια ΟΑΣΘ υπέρ του Ορφανοτροφείου «ΜΕΛΙΣΣΑ»

"Ράους" στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής"

Η Θεατρική ομάδα του Δήμου «Θεατροκάπηλοι» παρουσιάζουν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» την παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου «Ράους».

Πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι ''καθημερινοί '' που κάνουν τα πάντα για το χρήμα και την καλή ζωή! Άνθρωποι που σίγουρα θα σας θυμήσουν κάποιον γνωστό σας... Η συνέχεια επί σκηνής...

Info:

Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής», Π. Γρηγορίου Ε16, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου, στις 21.00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

"Οι περαστικοί - THE PASSENGERS" στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων, μετά από μια χρονιά γεμάτη από ασκήσεις ορθοφωνίας, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμούς και Ιστορίας θεάτρου, μας παρουσιάζει το έργο «Οι περαστικοί - THE PASSENGERS».

Ανθρώπινες φιγούρες, περαστικές από ένα καφέ, μας διηγούνται τις δικές τους στιγμές από τις ζωές τους... που όμως είναι τόσο κοντά, στις στιγμές από τις ζωές όλον μας. Θα σας δείτε σίγουρα εκεί.

Info:

Σαββατοκύριακο 10&11 Ιουνίου

Θέατρο Ταξίδι Ονείρου (Στεφ. Τάττη 3, δίπλα στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσσαλονίκη).

Εισιτήριο: 7 ευρώ γενική είσοδος

Summer Wine Festival στο Mediterranean Cosmos

Το Summer Wine Festival επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά με την πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos να γεμίζει γεύσεις, αρώματα και ήχους γύρω από την πληθωρική παρουσία του πρωταγωνιστή: Του κρασιού.

Οινοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Prince Barserrie στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσουν τα κρασιά του φετινού καλοκαιριού. Oι επισκέπτες του SummerWine Festival θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν στο χώρο όλα τα κρασιά, αλλά και να τα αγοράσουν με δωρεάν αποστολή στο σπίτι τους.

Η Ζωντανή μουσική, τα μαγειρικά και γευσιγνωστικά happenings θα πλαισιώνουν το Summerwine-Festival

Info:

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στην πλατεία του Mediteranean Cosmos,

Ώρες: 20.30-00:00, Είσοδος: 7€

Olympou Street Festival

To Οlympou Street Festival που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας πριν δυο βδομάδες, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Από τις 20.00 η πλατειούλα που βρίσκεται στο ξεκίνημα της Ολύμπου, στην περιοχή της Ροτόντας, αναμένεται να γεμίσει από κόσμο με χαρούμενη διάθεση, άφθονη μπύρα και φέτος με τη μουσικών των BAD MOVIES και LOSTRE COMMUNITY.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται με πρωτοβουλία των καταστημάτων Colombia, Inrock και Νοστος, την έγκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης και είναι μια γιορτή του δρόμου κυριολεκτικά, χωρίς καμία είσοδο που αξίζει να τη ζήσετε!

The Social Body Dance Lab – GRACE ZONE στο Φεστιβάλ Δάσους

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται για τρίτη φορά αυτό το καλοκαίρι, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ. Από τις 7 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου, με κέντρο το Θέατρο Δάσους, αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις στο Θέατρο Γης, στο Βασιλικό Θέατρο και στην ΕΜΣ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στο χορό, με τους πιο αγαπημένους δημιουργούς αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Ιουνίου περιλαμβάνει την παράσταση "The Social Body Dance Lab – GRACE ZONE". Στο έργο της χορογράφου Κατερίνας Αντωνιάδου συμμετέχουν δεκατέσσερις χορευτές. Η Ζώνη Χάριτος αφορά στο ταξίδι, στη διαδρομή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Το έργο εκφράζει την προσπάθεια του σύγχρονου ανθρώπου να υπάρξει και να δημιουργήσει σε ένα αβέβαιο, συχνά εχθρικό περιβάλλον. Ο χορός και η μουσική, ως διεθνή μέσα έκφρασης και επικοινωνίας, καλούν και προκαλούν ερμηνευτές και θεατές να προσδιορίσουν και να διατηρήσουν την κινητήρια δύναμή τους πάνω και έξω από τη σκηνή.

Info:

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΣ, Εθν. Αμύνης 2
Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου 2017
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 €
Φοιτητικό- ανέργων: 8€

"Στα παλάτια της Κνωσού" στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ καλούν τους μικρούς φίλους του Μουσείου να γνωρίσουν τον Νίκο Καζαντζάκη μέσα από το θέατρο, τη μουσική και το παιχνίδι.

Με αφορμή τα 60 χρόνια από το θάνατο του συγγραφέα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου (Θεατρολόγος-Θεατροπαιδαγωγός), η Μαρία Φαμελίτου (Φιλόλογος-Θεατρολόγος), η Στέλλα Τσατσαρώνη (Θεατρολόγος-Βρεφονηπιοκόμος) και η Angela Clausnitzer (μουσικός) στήνουν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11.30 π.μ. μια δραματοποιημένη αφήγηση αποσπασμάτων του μυθιστορήματος "Στα παλάτια της Κνωσού".

Ένα οδοιπορικό στη Μινωική Κρήτη...
Μια άλλη ανάγνωση του μύθου του Μινώταυρου...
Η ιστορία του Θησέα και της Αριάδνης...
Κι όλα αυτά δοσμένα με την πένα του Νίκου Καζαντζάκη,
στο εμβληματικό μυθιστόρημα για παιδιά "Στα παλάτια της Κνωσού".

Info:

Κυριακή 11 Ιουνίου

Ηλικίες: 8-12 χρονών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους
Τόπος: Μόνιμη έκθεση, Αίθουσα 6: "Το Βυζαντινό Κάστρο"
Αριθμός συμμετεχόντων παιδιών: έως 25
Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2313306403 & 2313306400 (κ. Μιχαλοπούλου)

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην 5η Δημοτική Κοινότητα

Εκδήλωση με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ......365 Ημέρες!!!» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 10.00 ως τις 12.00, στον αύλειο χώρο της 5ης Δημοτικής Κοινότητας (Βίλα Μορντώχ, 25ης Μαρτίου 24 και Βασ. Όλγας 162).

Στο πλαίσιο της δράσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής με θέμα το περιβάλλον, με τη συμμετοχή τμημάτων των εργαστηρίων «Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών» της Κοινότητας, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ζωγραφικής και των κόμικς.

2ο Thessbrunch σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο εστιατόριο be* του Excelsior, το Thessbrunch επιστρέφει!

Το δεύτερο Thessbrunch θα σερβιριστεί την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο Anatolia Hotel, στην οδό Λαγκαδά 13.

Το brunch έρχεται να καλύψει το ενδιάμεσο από το breakfast ως το lunch, από όπου πήρε και το χαρακτηριστικό όνομά του. Μαζί με το Θες από το Θέλεις, ή αλλιώς το Thess από την αγγλική ονομασία Thessaloniki, δημιουργήθηκε το thessbrunch, μία φρέσκια γαστρονομική πρόταση των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές μας έχουν δώσει ήδη μια γεύση του μενού στο Anatolia Hotel. Αυγά BeneGREEK είναι η πρώτη πρόταση του ξενοδοχείου και περιλαμβάνει φρυγανισμένο ψωμάκι σε φρέσκο βούτυρο, σύγκλινο Μάνης, αυγό ποσέ στους 75 βαθμούς & σάλτσα hollandaise με ψιλοκομμένο άνηθο.

Ακολουθεί το Croque Monsieur VS Croque Madame.Η γνωστή γαλλική παραλλαγή ενός τοστ! Προσθέτουμε σάλτσα μπεσαμέλ & τριμμένη gouda, παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο!

Για περισσότερα εντυπωσιακά πιάτα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Anatolia Hotel την ερχόμενη Κυριακή και κάθε σαββατοκύριακο!

Info:

Anatolia Hotel Thessaloniki, Λαγκαδά 12

Κυριακή 11 Ιουνίου, 12.00- 16.00

Thessaloniki Walking Tours: Περιπέτειες της τέχνης στο δημόσιο χώρο

Ακόμη μια διαδρομή της ομάδας Thessaloniki Walking Tours, σε μνημεία και δημόσιους χώρους της πόλης, αυτή τη φορά παρέα με την αρχαιολόγο και ξεναγό Μαρία Μπουντούκα.

Ανδριάντες, προτομές, γλυπτά, περιβάλλοντα, εγκαταστάσεις, εφήμερες δράσεις, αλλά και δημιουργοί, ιστορικές φυσιογνωμίες, γεγονότα και μαρτυρίες που συνδέονται με αυτά. Έργα-τοπόσημα που χαράσσουν το χάρτη της πόλης, έργα που συμπυκνώνουν αφηγήσεις του παρελθόντος και υποσχέσεις του μέλλοντος, έργα που διαμορφώνουν το συλλογικό φαντασιακό, έργα που επιβάλλονται στο χώρο και άλλα που διεκδικούν τη θέση τους σε αυτόν. Έργα που πυροδοτούν το δημόσιο διάλογο, έργα που «εισβάλλουν» και αφήνουν την υπογραφή τους στο δέρμα της πόλης, έργα «αόρατα» που δεν αφήνουν ίχνος, αλλά διαπερνούν τη μνήμη της πόλης και τις προσδοκίες των ανθρώπων της.

Ξεκινώντας από τις περίφημες Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και καταλήγοντας σε μια μικρή κάθετο της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, με οδηγό την αρχαιολόγο και ξεναγό Μαρία Μπουντούκα επιχειρούμε να συνδέσουμε έργα με εποχές και τον τρόπο με τον οποίο αυτές τα νοηματοδότησαν, να προσεγγίσουμε τους δημιουργούς και ανιχνεύσουμε το πώς σφυρηλάτησαν αντιλήψεις για τον δημόσιο χώρο, τη χρήση και την αισθητική του.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομή μας θα συναντήσουμε το ζευγάρι των καλλιτεχνών Θανάση Χονδρού και Αλεξάνδρας Κατσιάνη που θα μας μιλήσουν για τις ανατρεπτικές τους δράσεις και παρεμβάσεις στο πεδίο της καθημερινής ζωής.

Info:

Κυριακή 11 Ιουνίου

Σημείο συνάντησης: Ομπρέλες- Νέα παραλία, Ώρα: 18:00

Συμμετοχή: 10 ευρώ- Πληροφορίες/ κρατήσεις: [email protected] & 6978186900-1

«Bark in the Park»: Γιορτή φιλοζωίας στο Ελαιόρεμα

Θέλετε να διασκεδάσετε παρέα με το σκύλο σας; Η 1η γιορτή φιλοζωίας «Bark in the Park» είναι γεγονός! O Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με το Doggo, την πιο fun πλατφόρμα κοιν. δικτύωσης για σκύλους, διοργανώνει μια εκδήλωση για τα αδεσποτάκια του Δήμου και φυσικά όλα τα κατοικίδια. Πότε; Την Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 11.00 έως τις 20.00 στο Ελαιόρεμα Πυλαίας. Ελάτε για να δείτε τη φωτογραφική έκθεση «Τα αδεσποτάκια μας» του φωτογράφου G.Zondi. Πρωταγωνιστές θα είναι τα αδέσποτα του Δήμου αλλά και των φιλοζωικών οργανώσεων «Αγάπη» και «Αδέσποτος Πλανήτης».

Ψάχνετε σκυλάκι; Στη γιορτή θα σας παρουσιάσουμε το νέο μέλος της οικογένειας σας και θα το πάρετε σπίτι σας με ΔΩΡΟ την τροφή 6 μηνών, από τις εταιρείες ζωοτροφών Sam’s Field και Eukanuba! Κι αν πεινάσετε κάντε μια στάση στο λαχταριστό μπουφέ για σκύλους με λιχουδιές της Doca Hellas αλλά και της 1ης κουζίνας για τετραποδάκια, Pet Eat. Γιαμ!

Τhe place to be της εκδήλωσης, το Dog Park, το οποίο θα φιλοξενήσει δραστηριότητες agility με την ομάδα 4dogs, καλλιστεία αδέσποτων σκύλων αλλά και θα μεταμορφωθεί σε παιχνιδότοπο για τα κατοικίδια σας, με περίφραξη για να τα αφήνετε ελεύθερα. Στόχος; Nα ξεφαντώσει ο δικός σας σκύλος παρέα με τους υπόλοιπους τετράποδους επισκέπτες!

Επίσης, στο καταπράσινο Ελαιόρεμα θα βρείτε οργανωμένο παιδότοπο, για δημιουργική απασχόληση, φιλοζωικά παιχνίδια, storytelling και άλλες διασκεδαστικές δράσεις για το παιδί σας, από την μοναδική ομάδα του Κids Fun Factory! Περίπτερα από pet shop, grooming centers και ομάδες του χώρου θα σας προσφέρουν δωρεάν δείγματα, δώρα, συμβουλές και υπηρεσίες, για όλη την ημέρα!

Τέλος, μη χάσετε το Σαλονικιό τροβαδούρο του Folk & Roll, Joey, να κλείνει την εκδήλωση με μια δίωρη συναυλία! Mια ημέρα πραγματικά αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας...

Προσέλευση: Οδικώς από τον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Πυλαία με το Πανόραμα, οδός Προφήτου Ηλία, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση. Με λεωφορείο της γραμμής 11 ή 58 στις στάσεις Γέφυρα ή Παλαιό Τέρμα Πυλαίας, από τις οποίες το Ελαιόρεμα απέχει 5-7 λεπτά.

Adopt a Pet στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Ένα κουτάβι εδώ, δυο κουτάβια εκεί, τρία πιο κάτω.....και όλα σου δίνουν ραντεβού την Κυριακή 11 Ιουνίου! Μια μεγάλη αγκαλιά θα ανοίξει για τους τετράποδους, αδέσποτους φίλους μας στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, μπροστα στο Βασιλικό Θέατρο θα βρίσκονται δεκάδες μικρά και μεγάλα σκυλάκια που φιλοξενούνται στα καταφύγια των οργανώσεων και έχουν ανάγκη από ένα σπίτι, ενώ η δράση με σύνθημα Υιοθετώ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ενώ θα υπάρχει ένα εκπληκτικό Fun Kids Arena για τα παιδιά powered απότο κατάστημα παιδχνιδιών Fantom Toys και την Just toys!

Οι Οργανώσεις που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι:

- Φροντίζω Φιλοζωικό Σωματείο ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -STRAY DOGS THESSALONIKI
- Φιλοζωικός Σύλλογος εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος
- Noiazomai -Animal Rescue Thessaloniki Greece -Φιλοζωική Οργάνωση Θεσ/νίκης
- Therapy Dogs

To event θα πλαισιωθεί από:

ZOO 90,8 DJ SETS
FUN KID’S ARENA
PHOTO BOOTH
ΟΜΙΛΙΕΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
BOOTHS ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
SPECIAL GIFTS TO ADOPTERS

Οι υιοθεσίες θα πραγματοποιούνται μέσω των οργανώσεων, με συμβόλαιο υιοθεσίας, και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το νόμο.

Λαϊκά σταυροδρόμια

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου και ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου συναντιούνται στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki!

Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μεγάλη ιστορία. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες, η Πίτσα Παπαδοπούλου με προσφορά-αληθινό πλούτο στη μουσική μας σκηνή και ο Στέλιος Διονυσίου με τη γνήσια λαϊκή φωνή που «μιλάει» στις καρδίες όλων θα σας παρασύρουν με ένα κεφάτο & απογειωτικό μουσικό πρόγραμμα.

Ανεξίτηλα στο χρόνο τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, μελωδίες του χθες & του σήμερα μία πραγματική γιορτή του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Info:

Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου

Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki

Έναρξη: 21.45

Τιμή: από 12 ευρώ- Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο Καζίνο και ένα ποτό.

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης στο Politia Live Clubbing

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης μαζί στη σκηνή, στο Politia Live Clubbing. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 19 Μαΐου και οι δύο άντρες υπόσχονται ξεχωριστές βραδιές, με πολύ κέφι και γνωστές αγαπημένες επιτυχίες.

Info:

Politia Live Clubbing14o χλμ Θεσ/νίκης Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310486956

Τιμή φιάλης: 150 ευρώ/4άτομα, μισή φιάλη ή φιάλη κρασί 80 ευρώ/2άτομα.
Φοιτητική προσφορά 130 ευρώ/6άτομα , μισή φιάλη 70 ευρώ/3άτομα.

Γιώργος Μαζωνάκης και Μαλού στο Stage Live

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τις live σκηνές της πόλης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, σε έναν χώρο που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, το Stage Live.

Ο μοναδικός Έλληνας performer, συνδυάζοντας τις ερμηνευτικές του επιδόσεις με την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία, μας προσκαλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα πραγματικό party μέχρι το ξημέρωμα.

Μαζί του η Mαλού, το πιο φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, που μετά τις σαρωτικές επιτυχίες της «Μια φορά στο τόσο», «Τους είπες πως» και «Δες με», επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Ώρα να γυρίσεις», δια χειρός Γιώργου Σαμπάνη και Ελένης Γιαννατσούλια.

Info:

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Stage Live (26ης Οκτωβρίου 27)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 566768

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, επιτραπεζια παιχνιδια, mediterranean cosmos, ειρήνη παπαδοπούλου, 25η μαρτιου, pet shop, νικος κουρκουλης, ιουνίου, ελλαδα, info, νέα, εταιρεία, ευαθ, δραση, κπε, ποδοσφαιρο, ζαχαροπλαστικη, κλοουν, baby, παιχνιδια, face, νηπια, μπασκετ, wine, food, art, festival, ΔΕΘ, music, culture, live, graffiti, dance, ομαδα, γυμνες, χανθ, μμε, συμμετοχή, flea, market, outdoor, games, djs, λύση, εισιτήρια, οασθ, θεατρο, summer, cosmos, movies, community, νοστος, zone, καλοκαιρι, κθβε, εμσ, ΑΠΘ, κρητη, hotel, θες, τοστ, μνήμη, fun, δωρο, doca, hellas, pet, dog, σκύλος, factory, shop, joey, μπροστα, kids, arena, toys, αδεσποτα, dogs, συζητησεισ, νικολοπουλος, πιτσα, μαΐου, χλμ, φιάλη, προσφορες, stage, party, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, hellas power, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, hot dog, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, γιορτη σημερα, κοινωνια, επιτραπεζια παιχνιδια, doca, αδεσποτα, μνήμη, αθλητικα, βεργινα, γκαζον, γυναικα, γωνιες, δωρα, δωρεαν, θεμα, ιχνος, κηπος, κηποι, κθβε, κπε, μμε, μουσικη, μπεσαμελ, μπασκετ, ντοκιμαντερ, οασθ, ονοματα, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, ρουχα, σημερινη, τραγουδια, υιοθεσιες, φιλοζωικη, χορος, ωρα, face, movies, music, pet shop, αγαπη, αυγο, αυγα, αγκαλια, αγνωστος, αγορα, αγωνες, αισθητικη, αξιζει, αμπελοκηποι, ανθρωπος, αξιοπρεπεια, αρωματα, ατζεντα, αφηγηση, αφιερωμενο, αφορμη, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, φαγητο, γεγονοτα, γεγονος, γευση, γεφυρα, γινει, γινονται, γεντι κουλε, γονεις, δευτερο, δελτα, δερμα, δυναμη, δυνατοτητα, δημος, δημοσιο, δειτε, δηλωσεις, δικη, δοθει, δωσει, δρωμενα, διημερο, δωρο, ευαθ, εγινε, ευκαιρια, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, ειρηνη, εισιτήρια, εκθεση, εκκινηση, ελπιδα, εμσ, ενεργα, ενημερωση, εργα, εποχη, εποχες, επιτυχια, ερχεται, εστιατορια, εταιρεία, ετων, ετος, ζαχαροπλαστικη, ζωη, ζωης, ζωνη, ζωων, ιδιο, ηλικια, υπηρεσιες, ηρωες, θες, εικονα, κατασκευες, κινηση, κυπελλο, κιαμος, κλοουν, κρασι, κρασια, κωμωδια, λεωφορειο, λεπτομερειες, λειπει, λύση, λιχουδιες, μαζωνακης, μαΐου, ματια, μνημεια, μπυρα, μαρια, μυθιστορημα, νερο, νικο, νηπια, νοστος, ξεκινημα, ξημερωμα, ομαδα, παντα, οδος, ομπρελες, ονομα, οσιος, παιδι, παιδια, παρουσιαση, ποδοσφαιρο, πεδιο, περιβαλλον, πιατα, πισινες, υπογραφη, ποτα, προβληματα, πρωταγωνιστες, πρωι, πυλες, πυλαια, ραντεβου, ρυθμιση, ρυπανση, σαββατο, σεμιναρια, σιγουρα, συγκεκριμενα, συζητησεισ, συνεχεια, σειρα, συμμετοχή, σκηνες, σκύλος, σωμα, σπιτι, συλλογοι, σωματειο, ταυτοτητα, τιμη, τρια, τριτη, τριημερο, τροχαια, φαντασματα, φεστιβαλ, φυση, φυσικα, φιάλη, φωνη, φορα, χανθ, χρηστος, χλμ, χρημα, χαρα, αντρες, fun, αγορια, αγορες, αγωνας, arena, art, ασφαλεια, summer, αυλη, baby, dance, community, cosmos, culture, δικαιωμα, djs, dogs, food, festival, φιλοι, flea, graffiti, γευσεις, γιορτη, hellas, hotel, ιουνίου, joey, shop, κηπο, kids, κομικς, καρδιες, κυριακη, pet, mediterranean cosmos, μεινει, μπροστα, market, dog, ομαδες, ορχηστρα, outdoor, πενα, παιχνιδι, ποτο, party, σκηνη, stage, ταξιδι, toys, θεατρο γης, θησεα, υλικα, wine, ζευγαρι, zone
Τυχαία Θέματα