Στις φλόγες τυλίχθηκε υποσταθμός της ΑΗΚ

Στις φλόγες τυλίχθηκε υποσταθμός της ΑΗΚ στην οδό οδό Λεύκολλας στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 00.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μετατροπέα ρεύματος ψηλής τάσης της περιοχής, σε κτίριο διαστάσεων 10 Χ 4 μέτρα το οποίο είναι εγκατεστημένο σε αυλή ξενοδοχείου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.40. Έγινε διακοπή του ρεύματος από την Α.Η.Κ. και στη συνέχεια η πυρκαγιά κατασβήστηκε με πυροσβεστήρα ξηρής

σκόνης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανότατα λόγω ηλεκτρικής βλάβης. Τα ακριβή αίτια θα τα διερευνήσει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Επιπλέον, η Πυροσβεστική από τις 06.00 της 9ης Ιουνίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 10ης Ιουνίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Όπως ενημερώνει η Υπηρεσία, η ώρα 02.30 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κηφισιάς στο Παλιομέτοχο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Εμπορικό όχημα μάρκας ΜERCEDES SPRINTER προσέκρουσε σε περιτείχισμα οικίας και ακινητοποιήθηκε. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν χρειάστηκε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων για την αποπαγίδευση του επιβαίνοντα. Παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και βοήθεια στο προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για τοποθέτηση του σε σανίδα ακινητοποίησης και στη συνέχεια μεταφορά με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα