Γ. Μπουτάρης για τραπεζοκαθίσματα: Υπάρχουν ομάδες ονειροπαρμένων που νομίζουν ότι ζουν στη Ελβετία

Κριτική σε όσους σχολιάζουν την κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα και την καθαριότητα στην πόλη άσκησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης στο πλαίσιο συνάντησης εκπροσώπων του δήμου Θεσσαλονίκης με φορείς του τουρισμού για την Διπλωματία των πόλεων.

Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε πως υπάρχουν ομάδες ατόμων που «νομίζουν ότι ζουν στην Ελβετία

και πηγαίνουν στην εισαγγελία. Γιατί βάζουμε τα τραπεζοκαθίσματα σε εκείνο το σημείο, γιατί είναι τα παρκάκια έτσι. Δεν μπορεί μία μικρή ομάδα ονειροπαρμένων να νομίζουν ότι ζούμε στην Ελβετία και να πηγαίνουν στον εισαγγελία και επειδή δεν γίνεται το χατίρι του να πηγαίνουν στον εισαγγελέα».

Στη συζήτηση τέθηκε επίσης το ζήτημα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τονίζει πως τα «λεωφορεία είναι όλο κάπνες, σταματάνε και ο κόσμος στριμώχνεται».

Σημειώνεται ότι ο στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αναφέροντας πως «με παίρνουνε τηλέφωνο και με βρίζουν» και πως πρέπει να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο τόσο ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης προκειμένου να γίνει ειδική συνεδρίαση για το θέμα του ΟΑΣΘ.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και το ζήτημα την πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ με εκπρόσωπο του τουρισμού να αναφέρει ότι δεν γίνεται η ξενάγηση να γίνεται με αυτό το λεωφορείο.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μπουτάρης σχολίασε ότι «πρέπει να καταργηθεί αυτό το αίσχος και να υπάρχουν 2-3 λεωφορεία που θα ξεκινάνε από τον Λευκό Πύργο ως σημείο αναφοράς και θα κάνουν το πολιτιστικό γύρο της πόλης».

Keywords
Τυχαία Θέματα