Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η μητέρα του «Ο Θεούλης δε λυπήθηκε το παιδάκι μου»

6 μήνες μετά το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη ο γιος του Νίκος, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες.

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης (19/12.2023) ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο του δέρματος. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό και πριν από μερικές μέρες ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πως είχε μπει στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, η μητέρα του Μάχη, συγκλόνισε μιλώντας

για τον γιο της στον ΑΝΤ1.

«Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου...» - Ο σπαραγμός της μητέρας του Νίκου Φλωρινιώτη

"Αχ παιδάκι μου... Ο Θεούλης δε μου λυπήθηκε το παιδάκι μου... Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου" είπε με λυγμούς η Μάχη Φλωρινιώτη. Είναι η δεύτερη τεράστια απώλεια για τη μητέρα και την αδερφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη, καθώς ο θάνατός αυτός έρχεται μόλις 6,5μήνες μετά από εκείνον του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές Ιουνίου.

"Η μητέρα μου, η αδελφή μου και πολλοί φίλοι μου, μου έκαναν έκπληξη και ήρθαν να με δουν"

O Nίκος Φλωρινιώτης σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» στις 29 Νοεμβρίου είχε μιλήσει ανοιχτά για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, τη δύναμη που αντλούσε από τον πατέρα του αλλά και τους ανθρώπους που τον στήριξαν.

«Έκλεισα το εξάμηνο του κύκλου που έκανα θεραπεία και πρέπει να κάνουμε καινούριο τώρα γιατί ο οργανισμός συνηθίζει τη χημειοθεραπεία και τώρα πρέπει να την αλλάξουμε. Έχω έρθει να κάνω τις εξετάσεις μου, είμαι λίγο ταλαιπωρημένος, είμαι λίγο κάπως… Αύριο ξεκινάω τη θεραπεία μου, ελπίζω να πάνε καλά.

Είμαι από την Παρασκευή. Ήμουν ταλαιπωρημένος και τρεις-τέσσερις μέρες. Η γιατρός μου θεώρησε ωστόσο να κάνω εισαγωγή μέσα για να με δουν ούτως ή άλλως ξεκινούσα και τη θεραπεία. Ώστε να με δυναμώσουν, να είμαι δυνατός για να αντέξω την αγωγή και να πάνε τα πράγματα σωστά και καλά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Φλωρινιώτης, Συγκλονίζει, Ο Θεούλης,nikos floriniotis, sygklonizei, o theoulis