Στην Αίγυπτο ο Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο αλ Σίσι

Στην Αίγυπτο έφτασε πριν λίγη ώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.

Ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Abdel Fattah Εl-Sisi στο Ανάκτορο Al – Ittihadiya. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Υπουργείο Άμυνας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου,

Στρατηγό Mohamed Zaki.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υπουργών θα συζητηθεί η περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος – Αιγύπτου και θα ανταλλαγούν απόψεις για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στον Τάφο του Προέδρου Σαντάτ στο Κάιρο, όπου θα καταθέσει αντιστοίχως στεφάνι.

Ακολούθως, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια, όπου θα γίνει δεκτός από την ΑΘΜ Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’ στο Πατριαρχείο.

Σε ανάρτησή του στο Χ,(πρώην twitter), ο κ. Δένδιας, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Άφιξη στη φίλη χώρα της Αιγύπτου όπου πραγματοποιώ επίσημη επίσκεψη».

Άφιξη στη φίλη χώρα της Αιγύπτου
όπου πραγματοποιώ επίσημη επίσκεψη. #Egypt pic.twitter.com/O7Ogo8ixUA

Nikos Dendias (@NikosDendias) December 19, 2023

«Στο πλαίσιο τη επίσημης επίσκεψής μου στην Αίγυπτο, έγινα σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο Εl-Sisi
@AlsisiOfficial
.

Εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου για την επανεκλογή του και υπογράμμισα τη σημασία της στρατηγικής σχέσης ???? για την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας».

Στο πλαίσιο τη επίσημης επίσκεψής μου στην Αίγυπτο, έγινα σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο Εl-Sisi @AlsisiOfficial.

Εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου για την επανεκλογή του και υπογράμμισα τη σημασία της στρατηγικής σχέσης ???? για την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας. pic.twitter.com/wNwZzvdY0l

Nikos Dendias (@NikosDendias) December 19, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αίγυπτο, Νίκος Δένδιας, Σίσι,aigypto, nikos dendias, sisi