Φωτιές: Πρωτοφανής κινητοποίηση στο Ηράκλειο για τους πυρόπληκτους - Ξεκίνησε η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους από τον δήμο Ηρακλείου, με την ανταπόκριση των δημοτών, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, να είναι πρωτοφανής.

Στο δήμο παραδόθηκαν σεντόνια, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφές, ιατρικά είδη, φάρμακα κ.ά., σε μία τεράστια ποσότητα πραγμάτων που γεμίζει περισσότερα από τρία φορτηγά. Ξεκίνησε απόψε η αποστολή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, μετά από επικοινωνία του δήμου Ηρακλείου με τις εκεί αρχές και την μεταφορά ανέλαβαν αφιλοκερδώς η εταιρεία

«'Αλφα Διαλεκτάκης» και η «Μιnoan Lines». Παράλληλα, μέρος των ειδών που μαζεύτηκαν, θα μεταφέρει και θα διανείμει και ο Ερυθρός Σταυρός.

Τόσο η δημοτική αρχή όσο και το σύνολο των εργαζομένων στο δήμο, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους πολίτες που έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι μπορούσε ο καθένας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, σε όλους επίσης τους φορείς, τις εταιρείες και τις συλλογικότητες της πόλης για την προσφορά τους, τον Ερυθρό Σταυρό, την Εθνοφυλακή Ηρακλείου και όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην συσκευασία και στην αποστολή των ειδών με οποιονδήποτε τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα