Αγγλία: Πυροβολισμοί στο Πλίμουθ και πληροφορίες για πολλά θύματα (βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν αποκλείσει περιοχή στο Κέιχαμ του Πλίμουθ και για την ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ συγκλίνουν ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους .

Μέλος του τοπικού κοινοβουλίου του Πλίμουθ,

ο Τζόνι Μέσερ, ανέφερε μέσω Twitter πως πρόκειται για «σοβαρό και τραγικό περιστατικό, το οποίο εξελίσσεται», εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ σημειώνει πως δεν υπάρχει ύποπτος ελεύθερος στο σημείο.

«Είναι δουλειά της αστυνομίας να επιβεβαιώσει περαιτέρω λεπτομέρειες», συμπλήρωσε.

{https://twitter.com/JohnnyMercerUK/status/1425906283526467585?s=20}

Ο Λουκ Πόλαρντ, επίσης βουλευτής της περιοχής, έγραψε στο Twitter για «πολύ ανησυχητικά νέα από το Κίχαμ στο Πλίμουθ», ζητώντας από τους πολίτες «να παραμείνουν ασφαλείς, να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να ακολουθήσουν τις συμβουλές της αστυνομίας», καθώς και να μη γίνει αναπαραγωγή εικόνων και βίντεο από θύματα, για τον αριθμό των οποίων δεν είχε υπάρξει επιβεβαίωση.

{https://twitter.com/LukePollard/status/1425904060213956612?s=20}

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλλης.

{https://twitter.com/BreakingIEN/status/1425906608446521349?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγλία, Πυροβολισμοί, Πλίμουθ,anglia, pyrovolismoi, plimouth