Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League, 2-0 τη Μποέμιαν (βίντεο)

Στα playoffs του Europa League προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, μετά την καθαρή νίκη του με σκορ 2-0 επί της Ιρλανδικής Μποέμιαν.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» που ευτύχησε να έχει σε εκπληκτική βραδιά τόσο τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο, όσο και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς και

με συνολικό σκορ 3-2 εξασφάλισε την πρόκρισή του. Πλέον στα playoffs θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ριέκα ή Χιμπέρνιαν (1-1 το αποτέλεσμα του πρώτο ματς).

Οι θεσσαλονικές πέτυχαν γκολ με το... καλησπέρα, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Σβαμπ, με τον Μπίσεσβαρ να κάνει το 2-0 στο 28'. Η Τούμπα -που είχε κόσμο, ύστερα από από τον Μάρτιο του 2020- «φωνάζει» για τον μη κατακύρωση του γκολ του Ελ Καντουρί στο 34' (σ.σ.: στο βίντεο η μπάλα φαίνεται ξεκάθαρα να περνάει ολόκληρη τη γραμμή, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Πασχαλάκης - Ροντρίγκο (85' Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς (73' Εσίτι), Σβαμπ - Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Ελ Καντουρί – Ολιβέιρα (73' Σφιντέρσκι).

Μποέμιαν (Κιθ Λογνκ, 4-1-4-1): Τάλμποτ - Λάιονς (86' Φίλι), Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν - Μπάκλεϊ – Κόουτ (62' Γουόρντ), Ντεβόι, Τίρνεϊ (78' Λέβινγκστον), Μπαρτ - Κέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπίσεσβαρ Ελ Καντουρί, ΠΑΟΚ, Europa League 2-0, Μποέμιαν,bisesvar el kantouri, paok, Europa League 2-0, boemian