Μητσοτάκης: Θα έχουμε σύντομα νέα κυβέρνηση


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο που είχε έντονα προεκλογικό "χρώμα", ενώ μιλώντας στους παραγωγικούς φορείς των Ιωαννίνων το μεσημέρι του Σαββάτου ανέφερε πως "άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία".

O αρχηγός της ΝΔ σημείωσε ακόμα πως μια "νέα κυβέρνηση της χώρας θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο νομίζουν κάποιοι και

θα είναι ισχυρή για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση".

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμο στα γραφεία της Μητρόπολης κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η πολιτεία πρέπει να στηρίζει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, καθώς η Εκκλησία "έχει τη δυνατότητα να βοηθά στα οξύτατα κοινωνικά προβλήματα".

Κατά την συνάντησή του με τον τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη της ευρύτερης συναίνεσης. "Πιστεύουμε σε μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία, που θα κάνει την επανάσταση του αυτονόητου", δήλωσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στους δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων, συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες ενώ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα