Περιοδεία Μητσοτάκη με μήνυμα για "Εθνική Ελλάδος"


Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι το Σαββάτου, στο πλαίσιο της επίσημης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ήπειρο και στην οποία το επιτελείο της ΝΔ θέλει να δώσει έντονο προεκλογικό "άρωμα".

Νωρίτερα, ο μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος υποδέχτηκε στις 8:30 το πρωί τον κ. Μητσοτάκη στα γραφεία της Μητρόπολης. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ,

ο μητροπολίτης είπε πως "είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο", ενώ προηγουμένως ανέφερε πως γνωρίζονται από παλιά, από τον Αγ.Παντελεήμονα, την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους δημάρχους της Ηπείρου. Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη, δωρίζοντας του ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδα-Ρωσία. Ακολούθησε ενημέρωση από τον περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Ο κ. Καχριμάνης απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: "Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνετε η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο".

Τη φράση του περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του αμέσως μετά, λέγοντας πως "υτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα". Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως η "νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση".

Keywords
Τυχαία Θέματα