Μέι: Οι δυνάμεις ασφαλείας γνωρίζουν την ταυτότητα του βομβιστή στο Μάντσεστερ (vid)


Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο από την Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε ότι η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάνστεστερ, ωστόσο τόνισε ότι οι αρχές δεν είναι έτοιμες να ανακοινώσουν την ταυτότητα του βομβιστή αυτοκτονίας.

Όπως πρόσθεσε, ο δράστης ενήργησε μόνος αλλά δεν είναι ακόμη σαφές το αν άλλοι τον βοήθησαν στην προετοιμασία του χτυπήματος.

Η αστυνομία εργάζεται με γρήγορους ρυθμούς για να συνθέσει μια πλήρη εικόνα του τι συνέβη. «Δεν υπάρχει αμφιβολία

πως ο κόσμος του Μάντσεστερ έπεσε θύμα ενός σκληρού τρομοκρατικού χτυπήματος», υπογράμμισε η Τερέζα Μέι στην ομιλία της. Όπως δήλωσε, πρόκειται για ένα από τα χειρότερα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχει υποστεί η χώρα.

Η Τερέζα Μέι σχολίασε πως όλες οι τρομοκρατικές πράξεις είναι πράξεις δειλών, αλλά η συγκεκριμένη επίθεση ξεχωρίζει για την «αποκρουστική δειλία» που παρουσιάζει. Αναφέρθηκε στο γεγονός πως μεταξύ των θυμάτων ήταν και παιδιά, ενώ επεσήμανε ότι ο δράστης ενήργησε κοντά στην έξοδο για να στοχοποιήσει περισσότερο κόσμο.

"Our way of life will always prevail," Theresa May says as she condemns Manchester attack https://t.co/iXYMpFpjLE pic.twitter.com/wd1sBLi1Vd

Bloomberg TV (@BloombergTV) May 23, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα