Αντιμέτωπος με φυλάκιση 2 ετών ο Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα


Φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα "τραβούν" πάνω τους υποθέσεις φοροαποφυγής, καθώς μετά από τον Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή διετής φυλάκισης!

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση της μετακίνησης του διεθνούς άσου από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα το 2013, ο Ζοζέ Περάλς, έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο παίκτης ήταν ενήμερος για τις παρανομίες που έγιναν προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, ενώ πρότεινε επίσης

την επιβολή προστίμου στον παίκτη ύψους 10 εκ. ευρώ!

Ο δημόσιος κατήγορος, εκτός της πρότασης για την διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ, φέρεται να πρότεινε και την πενταετή κάθειρξη του πρώην προέδρου του ισπανικού συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, επί των ημερών του οποίου στην προεδρία πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη μεταγραφή. Οι κατηγορίες που βάραιναν και τον νυν πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζόζεπ Μαρία Μπερτομέου, πιθανότατα θα μπουν στο αρχείο. Ο τελευταίος εκείνη την περίοδο λειτουργούσε ως σύμβουλος του Ροσέλ.

Μεταξύ των προτάσεων του Περάλς υπάρχει και η καταβολή προστίμου ύψους 8.4 εκ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα , ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και οι γονείς του Νεϊμάρ. Το αίτημα για τον πατέρα του αφορά την ποινή διετούς φυλάκισης και ένα χρόνο για τη μητέρα του, ενώ δεν εξαιρείται ούτε η Σάντος, για την οποία η πρόταση αφορά την καταβολή προστίμου ύψους 7 εκ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα