Λαμπερή πρεμιέρα στο Acro (photos)


Στo ACRO Club για 4η συνεχόμενη σεζόν στο «καλλιτεχνικό του σπίτι» o εκρηκτικός και πολυαγαπημένος Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την Demy και την Μαλού ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους χαρίζοντας ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια!

Ο Γιώργος Σαμπάνης ξεσήκωσε με τις μεγάλες του επιτυχίες, δημιουργώντας το αδιαχώρητο με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει σε ένα ξέφρενο live

party μέχρι το πρωί!

Στο πλευρό του η Demy, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής καλλιτεχνικής πραγματικότητας παρέσυρε το κοινό με την αμεσότητά της και άφησε το δικό της στίγμα, αλλά και η Μαλού όπου σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατέκτησε τα ραδιόφωνα, το διαδίκτυο και τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων με την ιδιαίτερη φωνή και τη μοναδική της ενέργεια, επιβεβαίωσε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μαζί τους στα decks για άλλη μια σεζόν, ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, με τις ιδιαίτερες μουσικές του επιλογές που τόσα χρόνια τον καθιστούν έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής dj της εποχής μας.

Συνεργάτες και φίλοι των τριών Καλλιτεχνών έσπευσαν να τους απολαύσουν. Ανάμεσά τους οι: Άννα Μαρία Αντύπα μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Αντύπας με την σύζυγό του Στέλλα Στρατιγάκη και τον Τόνυ Μαυρίδη, η fashion blogger Soprano – Χρυσιάννα Ανδριοπούλου κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στην photo gallery της κεντρικής φωτό.

ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο

Keywords
Τυχαία Θέματα