Άγριος τσαμπουκάς Καμμένου - Θεοχαρόπουλου στη Βουλή

11:58 2/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Πεδίο σκληρής κόντρας μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Θανάση Θεοχαρόπουλου έγινε το πρωί της Πέμπτης η αίθουσα της Ολομέλειας, κατά τη διάρκεια ερώτησης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα αναβάθμισης μαχητικών F16 και αγοράς 20 νέων αεροσκαφών τύπου F35. Τα πνεύματα άναψαν όμως όταν ο κ. Καμμένος τόνισε στον κ. Θεοχαρόπουλο

ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι της λογικής «Σημίτη και Πάγκαλου» ότι «τις σημαίες τις παίρνει ο άνεμος».

Θεοχαρόπουλος: Μακάρι να είχαμε και τώρα λογική Σημίτη

«Στα Ίμια ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης και μακάρι να είχαμε και τώρα μια τέτοια λογική σοβαρότητας και υπευθυνότητας στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων» απάντησε ο κ. Θεοχαρόπουλος. Αντεπιτέθηκε, μάλιστα, στον κ. Καμμένο καταλογίζοντάς του ότι με τις αντιδράσεις του στην προκλητικότητα των Τούρκων έριξε «λάδι στη φωτιά». Κατηγόρησε δε τον κ. Καμμένο για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καρμανλή. «Ήσασταν 18 χρόνια βουλευτής της ΝΔ υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2007-2009 που εκτόξευσε τα χρέη της χώρας, τα ελλείμματα και έφερε τα μνημόνια στη χώρα» είπε και κάλεσε τον κ. Καμμένο να μην το ξεχνά.

Καμμένος: Είμαι περήφανος για την κυβέρνηση Καραμανλή

Ανταπαντώντας ο κ. Καμμένος δήλωσε περήφανος που υπηρέτησε στην κυβέρνηση Καραμανλή και εξέφρασε την έκπληξή του για την υπεράσπιση της κυβέρνησης Σημίτη. Στη συνέχεια εξαπέλυσε βαρύτατη επίθεση στη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ. «Εσείς είστε σε μια παράταξη που ήταν μαζί σας ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Τραυλός, ο Σμπώκος και όλοι όσοι περιλαμβάνονται στις δικογραφίες των σκανδάλων των εξοπλιστικών. Ληστέψατε την Ελλάδα !» είπε σε υψηλούς τόνους. «Θα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε. Όπου ανοίγει δικογραφία είναι όλο το ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι έμποροι όπλων με τα βραχιολάκια και οι κρατούμενοι πολιτικοί για διασπάθιση είναι δικοί σας» είπε ο κ. Καμμένος.

Οι βαρύτατες εκφράσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν την αντίδραση του Θ. Θεοχαρόπουλου ο οποίος φώναξε «ντροπή» και ζήτησε το λόγο για να απαντήσει. Σημείωσε, μάλιστα ότι ο κ. Καμμένος δεν απάντησε επί της ουσίας για τα εξοπλιστικά προγράμματα που έχουν προκαλέσει εσωκομματικό θέμα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάτσε κάτω ρε ! Να απολογείσαι και να ζητάς συγνώμη» απάντησε εκ νέου ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ ότι κώλυσε σαν τσόντα προεκλογικά στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τον κ. Θεοχαρόπουλο «να μην πιάνει στο στόμα του τον Κ. Καραμανλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα