Ξεχωριστά θα πωλείται ο φορτιστής για ασύρματη φόρτιση στο iPhone 8;

Το αρκετά έγκυρο blog από την Ιαπωνία Mac Otakara αναφέρει πως η φημολογούμενη ασύρματη φόρτιση του iPhone 8 θα χρειάζεται έναν ειδικό φορτιστή που οι καταναλωτές θα πρέπει να τον αγοράσουν ξεχωριστά.

Αναφερόμενο σε πηγές κοντά στην παραγωγική αλυσίδα της Apple τονίζουν επίσης πως από την

συσκευασία θα λείπει ο 3.5 mm αντάπτορας για τα ακουστικά που βρήκαμε φέτος στο iPhone 7 ενώ επιπλέον δεν θα υπάρχει ούτε ένα καλώδιο Lightning to USB -C που πολλοί χρήστες περίμεναν.

Η ασύρματη φόρτιση του iPhone 8 και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό και θα χρειάζεται την αγορά ενός ειδικού αξεσουάρ. Αυτό το αξεσουάρ θα βασίζεται στην τεχνολογία της Luxshare που ως τώρα μας έχει φέρει εξαρτήματα για την ασύρματη φόρτιση του Apple Watch.

Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πώς θα γίνεται μια τέτοια ασύρματη φόρτιση στο επερχόμενο iPhone και πόσο αυτή θα διαφοροποιείται αν το κάνει από άλλες λύσεις που υπάρχουν ήδη στην αγορά.

Επιπλέον η Apple δεν θα βάλει τον αντάπτορα της θύρας ακουστικών που είδαμε στα iPhone 7 ενώ τα νέα iPhones θα έρθουν με ένα καλώδιο φόρτισης Lightning to USB-A αντί για ένα Lightning to USB-C.

Με άλλα λόγια το USB-C καλώδιο θα πρέπει να το αγοράσουν οι καταναλωτές όπως και σήμερα αν θέλουν να συγχρονίσουν ή να φορτίσουν την συσκευή τους με τα νέα MacBook Pro για παράδειγμα.

Τέλος το δημοσίευμα και αυτό με τη σειρά του κάνει λόγο για την ύπαρξη 3 νέων μοντέλων για φέτος – με 4.7 ίντσες και 5.5 ίντσες iPhone 7s και iPhone 7s Plus με μια LCD οθόνη καθώς και ένα τελείως νέο iPhone 8 με νέο σχεδιασμό και μια OLED oθόνη με 5 ίντσες.

Πηγή: appleworldhellas.com

Keywords
Τυχαία Θέματα