«Θέλω να εκδικηθώ για τον παππού μου, θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα» (video)

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, χρησιμοποίησε «πύρινο» λόγο εξαπολύοντας ευθείες βολές και ύβρεις εναντίον της Ελλάδας, την ώρα που η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών κλιμακώνεται.

Ο Μπουλούτ υποστήριξε πως επιθυμεί να εκδικηθεί για τον παππού του που, όπως υποστηρίζει, σκοτώθηκε από Έλληνες. Σύμφωνα με το tweet του τούρκου δημοσιογράφου,

Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.

Μάλιστα, συνέχισε τον εμπρηστικό λόγο του τονίζοντας πως ούτε η Ε.Ε. ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να σταματήσουν την Τουρκία.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η Ε.Ε. ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

#Erdogan‘s chief aide Yigit Bulut says he wants a revenge for his grandfather whom he claims killed by Greeks a century ago, says Turkey would walk all over Greece and nobody including the US and the EU can stop that from happening if #Greece does not behave. pic.twitter.com/iNK0cuAei4

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 13 Απριλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα