Τα μηνύματα Κουρτάκη – Τζένου από το Αυτόφωρο (εικόνες)

Την πόρτα του Αυτοφώρου πέρασαν στις 12 το μεσημέρι, ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας, Παναγιώτης Τζένος, μετά την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση που τους άσκησε ο εισαγγελέας.

Η δίωξη ασκήθηκε κατόπιν της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος.

Με αναρτήσεις στο Facebook, o Γιάννης Κουρτάκης και o Παναγιώτης Τζένος

δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη και δηλώνουν πως «είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος».

Αναλυτικά η ανάρτηση των δύο δημοσιογράφων Κουρτάκη-Τζένου αναφέρει:

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το «εγκληματικό αδίκημα» της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει..»

Παράλληλα, ο Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Το αστείο της ημέρας. Ο Καμμενος μιλάει για κανόνες ηθικής. Ας αφήσει τα προσχήματα κι ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από την βουλευτική ασυλία αν πιστεύει στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Ας σταματήσει τις τσάμπα μαγκιες και ας έρθει να αναμετρηθούμε ενώπιον του φυσικού μας δικαστή. Ωστόσο, ο διαχρονικός συκοφάντης και φοβάται, και κρύβεται και ψεύδεται κατ επάγγελμα. Αυτό είναι το βασικό του επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση «χούντα είναι, θα περάσει».

Υ.Γ.: Επι τη ευκαιρία ο ψεύτης θα μας πει πως περάσει στην Αυστρία με τον δημοσιογράφο Τάσο και τον τραπεζίτη Νίκο;»

Keywords
Τυχαία Θέματα