Συμβουλές… χωρισμού και υγιών σχέσεων από μια δικηγόρο διαζυγίων

Μια δικηγόρος διαζυγίων είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να μας δώσει συμβουλές για τις σχέσεις, για το τι να αποφύγουμε αν δεν θέλουμε να φτάσουμε στον χωρισμό, αλλά και τι να κάνουμε για να διατηρούμε υγιείς σχέσεις.

Ιδού μερικές συμβουλές της Marilyn Stowe, που έχει εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες στα διαζύγια στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με το askmen.gr.

Το καλύτερο «φάρμακο» απέναντι σε ένα επίπονο διαζύγιο είναι το χιούμορ.

Η σεξουαλική έλξη που νιώθεις για τον σύντροφό σου, όσο περνάνε τα χρόνια, ξεθωριάζει. Αντικαθιστώντας την κατάλληλη στιγμή τη σεξουαλική έλξη

με κάτι άλλο που θα σας κρατήσει κοντά.

Μια σχέση που έχει εντάσεις από την αρχή δεν πρέπει για κανέναν απολύτως λόγο να καταλήξει σε γάμο.

Ο χωρισμός δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Μπορεί να σε απελευθερώσει από μια κατάσταση που «χαλάει» τη ζωή σου.

Άλλο πράγμα η συγκατοίκηση και άλλο πράγμα ο γάμος, καθώς συχνά ένας από τους δύο συντρόφους, μετά το γάμο, αρχίζει να νιώθει ξαφνικά «καταπιεσμένος».

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις σεξουαλική έλξη για άλλους ανθρώπους όταν είσαι παντρεμένος. Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό που μπορείς να ελέγξεις, ωστόσο, είναι την αντίδρασή σου όταν σου τύχει κάτι ανάλογο.

Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε ανάγκη λίγου προσωπικού χώρου και χρόνου και, κυρίως, ιδιωτικότητας. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξέρει ο ένας σύντροφος τα passwords για τα accounts στα social media και το email του άλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα