Συγκίνηση στο «αντίο» των Ακριβοπούλου – Καψώχα στην τελευταία τους εκπομπή (video)

Τίτλους τέλους, τουλάχιστον με την παρούσα σύνθεση, έριξε το απόγευμα της Παρασκευής η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δεύτερη Ματιά», μετά τις ανακατατάξεις που έχουν έρθει στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής η Κατερίνα Ακριβοπούλου αφού σταχυολόγησε την επικαιρότητα της ημέρας, μίλησε σε πιο προσωπικό και έντονα συγκινησιακό τόνο για το τέλος της συνεργασίας της -τουλάχιστον σε αυτό το πλαίσιο- με τους άλλους δύο παρουσιαστές της εκπομπής και ιδίως τον Σωτήρη Καψώχα.

«Πριν προχωρήσουμε στη δεύτερη ματιά,

έχω να σας πω ότι για μας σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, είναι η τελευταία μέρα της «Δεύτερης Ματιάς» σ’ αυτή την ώρα και με αυτή τη σύνθεση. Η ΕΡΤ επαναδιατάσσει το πρόγραμμά της, κυρίως το ενημερωτικό, οπότε επίκεινται αλλαγές στο αμέσως επόμενο διάστημα και ως εκ τούτου η «Δεύτερη Ματιά» θα αλλάξει ώρα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας όταν λυθούν και οι τυπικές διαδικασίες θα ανακοινωθεί ποια θα είναι η ώρα της εκπομπής.

Όμως είπαμε, δεν θα είναι με την ίδια σύνθεση. Ο Σωτήρης δεν θα είναι, δεν θα είναι πουθενά νομίζω, και ο Κώστας θα είναι το πρωί. Θα μας συγχωρέσετε σήμερα και την αμηχανία και τη συγκίνηση», είπε η παρουσιάστρια.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Σωτήρης Καψώχας, ο οποίος επίσης συγκινημένος, ανέφερε: Εγώ δεν θα είμαι, προσωπική επιλογή είναι αυτή, δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα, προσωπική και επαγγελματική επιλογή, η Κατερίνα θα τραβήξει μόνη της το κουπί, ξέρει πόσο πολύ την αγαπάμε και πόσο πολύ θέλουμε να πετύχει σ’ αυτό το καινούριο εγχείρημα που θα κάνει. Βεβαίως και εμείς μερικές φορές, εγώ τουλάχιστον δεσμεύομαι ότι θα είμαι μαζί της, είναι διαχρονική και πολύ μακρινή φίλη η Κατερίνα. Δεν θέλω να πω πολλά, πριν μπω στην εκπομπή ένας πολύ καλός μου φίλος μου έστειλε ένα μήνυμα, το οποίο επειδή με εκφράζει απόλυτα θα ήθελα να το διαβάσω σε ό,τι με αφορά. Είναι κάτι που θα το έλεγα με άλλα λόγια εγώ.

Σ’ αυτή τη ζωή που περπατάμε, στην πολιτική ζωή με την αριστοτελική έννοια του πολιτικού βίου άλλοι γίνονται φωτιές για να κάψουν και άλλοι για να ζεστάνουν τον τόπο. Στην προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή πήρα τον δεύτερο δρόμο κι αυτό δεν αλλάζει. Δεν θα αλλάξει, είναι αξιακή μου ανάγκη και συνειδητή μου επιλογή. Σας ευχαριστώ, ήταν μεγάλη μου τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα