Μιλούσαν για ώρες στο ΣΕΦ Αγγελόπουλοι, τεχνική ηγεσία και παίκτες

Συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ζήτησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και τελικά αυτή έγινε την Παρασκευή (12/4) στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να μιλούν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Εκεί ήταν ο Ντέιβιντ Μπλάτ και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσία των «ερυθρόλευκων. Η συνάντηση κράτησε αρκετές ώρες.

Ο Ολυμπιακός

βρίσκεται, λοιπόν, σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας του, καθώς πέρα από τον τρίτο σερί χρόνο χωρίς τίτλο, αλλά και μια αποτυχημένη σεζόν στη EuroLeague, είναι πολύ πιθανό να έχουμε ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον του τμήματος και σε αγωνιστικό επίπεδο. Πολλά γράφονται για το αν παραμένουν κανονικά στην ΚΑΕ οι νυν ιδιοκτήτες, και με ποιες διαθέσεις θα γίνει αυτό, για το αν θα υπάρξει οριστική αποχώρηση της ομάδας από τη Basket League, αν θα υποβιβαστεί, αν θα μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα και αν θα παίζει μόνο στη EuroLeague.

Η τρέχουσα σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία, η περίοδος ήταν γεμάτη προβλήματα και στη συνάντηση αυτή, που έγινε πριν από την προπόνηση, οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών απάντησαν σε κάθε απορία των παικτών. Οι περισσότεροι ήθελαν να μάθουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα της ομάδας, ενώ υπήρξε πληροφόρηση και για τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν μέσα στη σεζόν.

Όπως είπαμε, η συνάντηση κράτησε αρκετές ώρες, με σκοπό να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο γύρω από όλα τα θέματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προσπάθησαν, με την κίνηση αυτή, να συσπειρώσουν την ομάδα.

****

Στα αγωνιστικά, με αρκετά πρόβλημα συνεχίστηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπριάντε Ουέμπερ τραυματίστηκε και έτσι με τα τωρινά δεδομένα δεν προλαβαίνει τον αγώνα. Εκτός είναι οι Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας, το απόγευμα της Παρασκευής (12/4).

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι ο μοναδικός διαθέσιμος γκαρντ και έτσι θα επιστρατευτεί ο Ιωσήφ Κωλοβέρος από τα τμήματα υποδομής. Να θυμίσουμε ότι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος λείπει με άδεια στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα