Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Παντελής Νταβανέλος μετά από επίθεση

Ο δημοσιογράφος του «Κόκκινου», Παντελής Νταβανέλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στη Στουρνάρη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μάλιστα η δημοσιογράφος του Κόκκινου, Αλέκα Ζουμή, καταδίκασε την επίθεση και ανέφερε σε ανάρτησή της:

Μάλιστα για την επίθεση έγραψε και ο Γιάννης Μοίρας ο οποίος σε γραπτή του δήλωση ανέφερε τα εξής: «Η άγρια ομαδική επίθεση βάρος του Παντελή Νταβανέλου, εργαζόμενου στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», γνωστού Πειραιώτη ακτιβιστή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ,

από αγνώστους Σάββατο βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, πέρα από μία απρόκλητη πράξη βίας την οποία καταδικάζω με αποτροπιασμό, αποτελεί και εγκληματική ενέργεια δεδομένου ότι τα χτυπήματα είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος.

Οι αρχές οφείλουν να χρησιμοποιήσουν ότι μέσο είναι δυνατό προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών, αποκαλύπτοντας έτσι την προέλευση και τα κίνητρά τους, τα οποία όλοι μας υποψιαζόμαστε.

Εύχομαι στον Παντελή περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους κοινούς μας αγώνες. Οι δράστες, να ξέρουν ότι δεν είναι ένας και μόνος ο Παντελής, αλλά είμαστε πολλοί. Μαζί, γύρω και δίπλα του. Η βία και ο φασισμός τους, δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν, αλλά μας ενώνουν και μας χαλυβδώνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα