Sold out και στον Βόλο το «Α-πε-λπι-σί-το» – Δεκάδες μηνύματα για μια θέση (εικόνα – video)

«Sold out» έκανε σήμερα, Κυριακή στον Βόλο και στις δύο παραστάσεις η Επιθεώρηση Δωματίου «Α-πε-λπι-σί-το», μετά την Καρδίτσα και την Κατερίνη όπου βρέθηκε ο θίασος τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιπππίδου και ο θίασος της θεατρικής παράστασης «Α-πε-λπι-σί-το», επανέλαβαν αυτό που κάνουν σε κάθε πόλη που επισκέπτονται ανά την Ελλάδα:

Να σπάνε τα ταμεία.

Μάλιστα, τα μηνύματα των ανθρώπων που θέλησαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τις δύο παραστάσεις σήμερα (18:15 και 21:15) στο Θέατρο Αχίλλειον, στον Βόλο, ήταν δεκάδες τόσο στους λογαριασμούς στα social media των ηθοποιών, όσο και στο altsantiri.gr.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμα που έλαβε η Σοφία Φιλιππίδου από μια κοπέλα, η οποία δεν πρόλαβε να κλείσει εισιτήριο και απευθύνθηκε στην ηθοποιό, επιστρατεύοντας μάλιστα το χιούμορ της: «Θα κάνω απεργία πείνας έξω από το θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά η κοπέλα στο μήνυμά της προς την αγαπημένη ηθοποιό.

Και ιδού το πειστήριο:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΗΣ
ΚΙΝΗΣΗ: ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΠΙΤΣΙΛΟΣ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στα κατά τόπους θέατρα και με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας: www.viva.gr & στο δίκτυο των συνεργαζόμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα