Στην κοπή πίτας του ΑΠΕ ο Νίκος Παππάς (εικόνες)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους, ο β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος οι υπουργοί Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής

και Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, εκπρόσωποι κομμάτων, δημοσιογράφοι και άλλες προσωπικότητες του πνευματικού χώρου.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ευχήθηκε προς το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, μια δημιουργική χρονιά, στο μέσο το οποίο με αντικειμενικότητα και πλουραλισμό ενημερώνει όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και τις ξένες χώρες, δίνοντας με ακρίβεια το στίγμα των ελληνικών εξελίξεων.

Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι έχει από νωρίς καταλάβει την τεχνολογική και ψηφιακή επανάσταση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, σημειώνοντας ότι όποιο μέσο δεν ανέβει εγκαίρως στο τρένο της ψηφιακής εποχής, είναι καταδικασμένο να κλείσει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε τα καλύτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το οποίο με αντικειμενικότητα και πλουραλισμό διδάσκει δημοσιογραφία.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τόνισε ότι το 2018 ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και αναφέρθηκε στους στόχους του Πρακτορείου για τη νέα χρονιά.

Ανάμεσα στους στόχους είναι η δημιουργία τμήματος Web Tv βίντεο, η λειτουργία ψηφιακού ραδιοφώνου, Σχολής Δημοσιογραφίας, σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, για νέους, αλλά και για επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Επιπλέον, στους στόχους του 2018, όπως είπε ο κ. Ψύλος, είναι η συγγραφή της ιστορίας των 113 χρόνων του Πρακτορείου, με την παράλληλη δημιουργία του Μουσείου ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα