Οι παίκτες του ΠΑΟΚ με… ρετρό φανέλες (εικόνες)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αυτό το Σάββατο (13/1 στις 16:30) τον Πανιώνιο στο «Παλατάκι», σε ένα παιχνίδι που ξυπνά πολλές μνήμες, από πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

H ημέρα αυτή χαρακτηρίστηκε Retro Day και ο ΠΑΟΚ ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας που θα έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο, να φορέσουν τις παλιές φανέλες της ομάδας που ενδεχομένως να έχουν στη συλλογή τους.

Όπως αναφέρει το

μήνυμα της ομάδας στο Facebook:

«Οι παλιές φανέλες βγαίνουν για λίγο από το αρχείο, τις φοράμε αυτό το Σάββατο στο γήπεδο και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και φυσικά, ενισχύουμε την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ξεσηκώσαμε όλες τις παλιές φανέλες ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο «Παλατάκι» και μπήκαν σε αυτή την διαδικασία με χαρά και οι παίκτες μας… Μερικά μαθήματα για το παρελθόν έχουν πάντα ενδιαφέρον…

Ο Αντώνης Κόνιαρης με το «10» το καλό του Άγγελου Κορωνιού από την σεζόν 2000-01 και ο Απόλλων Τσόχλας με το «9» μίας άλλης εποχής, του αρχηγού του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1998-99 Γιώργου Μπαλογιάννη.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος με το «4» του Κλαούντιο Κολντεμπέλα, από την σεζόν 1998-99 και ο Δημήτρης Κατσίβελης με το «14» του Αυστραλού Ματ Νίλσεν από την σεζόν 2004-05. Ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Ματ Νίλσεν υπήρξαν μάλιστα συμπαίκτες στον Ολυμπιακό την σεζόν 2010-11!

Φορέστε τη δική σας ρετρό φανέλα κι ελάτε στο γήπεδο, αύριο στις 16:30 στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος».

Την αρχή φυσικά έκαναν οι παίκτες της ομάδας:

Keywords
Τυχαία Θέματα