Άγριος καυγάς σε ΣΙΓΜΑ–Αποχώρησε μαινόμενος ο Αντωνιάδης VID

Το έλα να δεις 16 ημέρες πριν από τις Προεδρικές Εκλογές έγινε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ, ανάμεσα στους εκπροσώπους των επιτελείων Νίκου Αναστασιάδη και Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, μετά

από μια σφοδρή λογομαχία με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού, αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από το στούντιο.

Αιτία του σοβαρού τηλεοπτικού επεισοδίου αποτέλεσε η αναφορά του κ. Κυπριανού στον πρόσφατο βανδαλισμό του οχήματος του κ. Αντωνιάδη.

Διαβάστε επίσης: Βανδαλισμοί στ' όχημα του Άθου Αντωνιάδη (Φωτογραφία)

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ εξηγώντας ότι το προεκλογικό κλίμα πάει να χαλάσει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να αναφερθώ σε δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη από εδώ αυτό το στούντιο, ότι αν επανεκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα κυκλοφορούμε με καλασνικοφ, θα μπορούσα να αναφερθώ στο καθρεφτάκι του κ. Αντωνιάδη που κάποιος φαίνεται έχει παρόμοιο αυτοκίνητο και έκλεψε το καθρεφτάκι του με τα σύρματα…»

Ο κ. Αντωνιάδης φανερά ενοχλημένος από την σχετική αναφορά ζήτησε επίμονα από τον κ. Κυπριανού να ανακαλέσει λέγοτνας συγκεκριμένα σε έντονο ύφος: «Η Αστυνομία διαφωνεί μαζί σας και σας παρακαλώ να ανακαλέσετε αυτή την προσβολή».

Ο κ. Κυπριανού συνέχισε να επιχειρηματολογεί, με τον κ. Αντωνιάδη να τον αποκαλεί «απαράδεκτο» αρκετές φορές.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αρνήθηκε να ανακαλέσει προσθέτοντας: «Θεωρώ πως ένας πολιτικός όταν του σπάσουν το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου δεν πρέπει ποτέ να το ανάξει σε θέμα».

Για να προσθέσει: «Λυπούμαι που το κάνω. Έχει αναφερθεί ξεκάθαρα ο κ. Αντωνιάδης σε συμπεριφορές της δεκαετίας του ’70 και την μαύρη περίοδο προ του πραξικοπήματος και εισβολής σε σχέση με το καθρεφτάκι του. Το έχει πει».

Με τον κ. Αντωνιάδη να του απαντά: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την κατάντια σας!».

Όταν ο κ. Κυπριανού συνέχισε να ασκεί κριτική στο πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ, τότε ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε: «Κυρία Χριστοφίδου, λυπούμαι αλλά εγώ θα αποχωρήσω. Δεν μπορώ να με προσβάλουν ως ψεύτη άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ότι κυνηγούσαν συνάδελφο τους για να φωτογραφίσουν το εσώρουχο τους», για να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό στούντιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα