O καθηγητής μιλάει για το χαριτωμένο «ντου» των παιδιών του στην κάμερα του BBC (video)

Πάνε λίγες μόνο μέρες από τότε που έγινε viral το βίντεο με την εισβολή των μικρών παιδιών ενός καθηγητή την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στο BBC.

To βίντεο που έκανε το γύρω του κόσμου προκάλεσε κυρίως γέλιο, αλλά και λίγη αμηχανία ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν την σοβαρή αντίδραση του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Robert Kelly, το ρόλο της γυναίκας που έτρεξε για να μαζέψει τα παιδιά αλλά και το υπέροχο παιδάκι που «μπούκαρε» με αξιολάτρευτο τρόπο στην κάμερα.

Ο καθηγητής λοιπόν, ο οποίος έγινε γνωστός παγκόσμια, αποφάσισε να

μιλήσει για τι ακριβώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

Πίσω από όλα το νευρικό κλείσιμο των ματιών και τις γκριμάτσες υπήρχε «έκπληξη, αμηχανία, διασκέδαση, αγάπη και στοργή», δήλωσε ο καθηγητής σε μια νέα συνέντευξη του.

Όλοι γέλασαν με αυτή τη στιγμή, αλλά πολλοί έκαναν ένα μεγάλο λάθος για τη γυναίκα που εμφανίστηκε στο δωμάτιο.

Μαζί του στο καινούργιο βίντεο εμφανίστηκαν και οι δύο μικροί πρωταγωνιστές, αλλά και η σύζυγός του που είχε εισέλθει πανικόβλητη στο δωμάτιο όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο Kelly και η Kim Jung-Α μίλησαν για την συνέντευξη η οποία κατέληξε σε ξεκαρδιστικό φιάσκο και παραδέχτηκαν πως παρά το άγχος τους εκείνη την ώρα, ήταν μια πολύ χαριτωμένη στιγμή.

Η Kim Jung-Α, μίλησε για το τι περνούσε από το μυαλό της, όσο προσπαθούσε να σώσει τη κατάσταση και είπε πως αισθανόταν να βρίσκεται εν μέσω ενός χάους. Πρώτα απ’ όλα όμως, δικαίως επισημαίνει πως ο σύζυγός της θα έπρεπε να κλειδώσει την πόρτα, κάτι που κάνει συνήθως.

Στον απόηχο αυτού του βίντεο, που έκανε διάσημη την οικογένειά τους σε όλο το ίντερνετ, οι δύο γονείς λένε πως γενικά αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και ελπίζουν πως όλο αυτό θα εξασθενίζει σταδιακά.

Ωστόσο η αίσθηση που τους αφήνει είναι πολύ ευχάριστη και θετική και αναφέρουν πως το ίδιο συναίσθημα εξέφραζαν και τα περισσότερα από τα σχόλια που έχουν λάβει.

Ο καθηγητής εξομολογείται επίσης πως μετά την επεισοδιακή συνέντευξη πίστεψε πως ποτέ δεν θα τον ξανακαλούσαν να μιλήσει στο BBC.

Μάλιστα ζήτησε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγγνώμη, αλλά ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός απλά ρώτησε αν θα μπορούσε να τοποθετήσει το κλιπ με τα παιδιά στο διαδίκτυο.

Αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή του. Όμως λέει πως δεν περίμενε με τίποτα να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα