Κρητικά Μεζεδοπωλεία με Μουσική (και Καλές Τιμές!)

14:24 23/2/2017 - Πηγή: e-table

Όταν κάποιος σκέφτεται Κρήτη τι έρχεται άραγε στο μυαλό; Εκπληκτικό φαγητό, σίγουρα, διασκέδαση χωρίς τέλος, ονειρεμένες παραλίες και αξέχαστες διακοπές… Όλα αυτά είναι υπέροχα, σε αυτό το άρθρο, όμως, θα μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε, δηλαδή στο φαγητό και τη διασκέδαση και θα σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα κρητικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα με ζωντανή μουσική!

Ξεκινώντας από την Καισαριανή, το Ξαθέρι είναι ένα από τα καινούργια

κρητικά εστιατόρια της πρωτεύουσας, με παραδοσιακή κρητική κουζίνα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται από το σεφ στις προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, που παράγονται στην Κρήτη και είναι πρώτης ποιότητας. Αυθεντικές κρητικές γεύσεις και ζεστό περιβάλλον, που γίνεται ακόμα ζεστότερο με τη συνοδεία καλής ζωντανής μουσικής!

Δες Προσφορά στο Ξαθέρι

Μία άλλη εξαιρετική επιλογή για καλό κρητικό φαγητό είναι ο Μαρουβάς στη Νέα Σμύρνη. Υπηρετεί με πίστη την παραδοσιακή κρητική κουζίνα, τα πιάτα του όμως είναι εκτελεσμένα με σύγχρονο τρόπο, δίνοντας μία πιο μοντέρνα και φρέσκια διάσταση σε κάθε συνταγή. Παρεϊστικη ατμόσφαιρα, καθαρή ρακή, μουσική και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Δες Προσφορά στον Μαρούβα

Στην περιοχή της Καλλιθέας βασιλεύει ο Πατούχας, όπου θα βρείτε όλα τα λατρεμένα πιάτα της κρητικής κουζίνας που αγαπάτε, από γαμοπίλαφο, χοχλιούς και ντάκο, μέχρι αυθεντικό αντικριστό! Στόχος του εστιατορίου είναι να προσφέρει υπέροχα γευστικά πιάτα, σε συνδυσμό με μοναδική φιλοξενία, όπως ακριβώς προστάζει η κρητική παράδοση. Οικογενειακή ατμόσφαιρα και διασκέδαση με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Ρεβαΐζι στη Δραπετσώνα, ένα εξαιρετικό μουσικό μεζεδοπωλείο, με κρητικές γεύσεις, όπου θα απολαύσετε καλομαγειρεμένα μαμαδίστικα πιάτα. Χοχλιοί, καλτσούνια και μυζηθρόπιτες, όλα φτιαγμένα με τα αγνότερα υλικά, συνοδεύονται με πρώτης ποιότητας ρακή και τσίπουρο. Το συγκεκριμένο, φημίζεται για την διακόσμηση και την ατμόσφαιρά του, που παραπέμπει σε παλιά ταβέρνα και δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση μιας άλλης εποχής. Μία πολύ καλή πρόταση, για κάθε λάτρη της κρητικής κουζίνας και του κρητικού τρόπου ζωής, Πειραιώτη και μη!

Δες Προσφορά στο Ρεβαΐζι

The post Κρητικά Μεζεδοπωλεία με Μουσική (και Καλές Τιμές!) appeared first on Home - Blog e-table.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα