Ποια κοσμήματα θα φορεθούν φέτος;

Οι τάσεις δεν αφορούν μόνο τα ρούχα ή τα αξεσουάρ αλλά σαφέστατα και τα κοσμήματα. Υπάρχουν κάποια λοιπόν που είναι στο Top των προτιμήσεων και θεωρούνται must για τη σεζόν που θα διανύσουμε.

Αρχικά τα ολλανδικά ρολόγια Cluse, τα ρολόγια που φορούν όλες οι Top fashion bloggers, διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους, δίνοντας μία διαχρονική πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση.

Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει κλικ! Φοριούνται συνδυασμένα με πολλά βραχιόλια, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά. H εγγύηση είναι 2 έτη της επίσημης αντιπροσωπείας.

CLUSE Minuit Rose Gold White/Yellow Stripes Leather (89,00 €) [Περισσότερα]CLUSE Minuit Silver White/Sky Blue Stripes Leather Strap (89,00 €) [Περισσότερα]CLUSE Minuit Mesh Gold Black Stainless Steel Strap (99,00 €) [Περισσότερα]CLUSE La Roche Gold Black Marble Black Leather Strap (159,00 €) [Περισσότερα]CLUSE LABOHEME Denim Leather Strap (89,00 €) [Περισσότερα]CLUSE LABOHEMΕ Stainless Steel Strap (89,00 €) [Περισσότερα]Βραχιόλι μακραμέ με κορώνα από ασήμι (9,54 €) [Περισσότερα]

Βραχιόλια, ένα δεν είναι αρκετό, τα βραχιόλια φέτος φοριούνται πολλά μαζί, τολμάμε να κάνουμε μίξεις και συνδυασμούς.

Lucky Star Women's Elegant Rhinestone Thin Bracelet (0,97 €) [Περισσότερα]Carma Βραχιόλι (45,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο βραχιόλι με κούμπωμα μαγνητικό (9,00 €) [Περισσότερα]Loisir Bracelet (30,00 €) [Περισσότερα]

Τα chokers που ήταν η απόλυτη τάση του χειμώνα πλέον τα βάζουμε στο Boudoir μας και μένουν εκεί. Τα κοσμήματα που «πνίγουν» το λαιμό αποσύρονται, είναι Άνοιξη και καλοκαίρι, οι διαθέσεις χαλαρές άρα και τα κοσμήματα μας. Πλέον τα κολιέ είναι άνετα , μακριά, φοριούνται εξίσου πολλά μαζί και μας δίνουν μία αίσθηση ελευθερίας.

Υιοθετήστε ένα πραγματικά ιδιαίτερο στυλ και σκεφτείτε μόνο πώς θα τα συνδυάσετε κάθε μέρα!

Carma Κολιέ (80,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ από ασήμι 925 Ροζ επιχρυσωμένο με ματάκι (24,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα