4+1 Μεζεδοπωλεία στο Κέντρο της Αθήνας

17:15 13/1/2017 - Πηγή: e-table

Θέλεις να τσιμπήσεις κάτι ίσα ίσα για να συνοδεύσεις ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα ή ένα ούζο ας πούμε. Αν σου αρέσει να δοκιμάζεις καλοφτιαγμένα μεζεδάκια και προπάντων νόστιμα, κάνε μια βόλτα σε ένα από τα πέντε μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας και θα μας θυμηθείς!

Όποιος κυκλοφορεί στο κέντρο σίγουρα έχει πάει τουλάχιστον μια φορά στο Ρακουμέλ. Ένα πασίγνωστο μεζεδοπωλείο με κρητική κουζίνα κυρίως! Γαμοπίλαφο, απάκι, χοχλιούς και πολλά άλλα νόστιμα που θα τα φας

συνοδεία σπιτικής τσικουδιάς από το Ζάκρο της Σητείας!

Άλλο ένα καλό μεζεδοπωλείο στην περιοχή είναι ο Αγκλέουρας στην Κωλέττη με κρεατικά κυρίως όπως λουκάνικο καπνιστό με πορτοκάλι και πράσο, χοιρινή τηγανιά, σπετζοφάι και φυσικά κρασί , ούζο και ρακόμελο!

Μια καλή επιλογή για μεζεδάκια είναι και ο Ατίταμος στην Νεάπολη με πάντα φρέσκο φαγητό και εξαιρετική τσικουδιά. Ο Ατίταμος εκτός από καλό φαγητό έχει και πολύ ζεστό περιβάλλον ιδανικός όχι μόνο για παρέες αλλά και για οικογένειες.

Αν ο δρόμος σε βγάλει στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα πιάτα του Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα. Εδώ τα πιάτα μαγειρεύονται αποκλειστικά με ελληνικά προϊόντα, ποιοτικές πρώτες ύλες, από μικρούς και μεσαίους Έλληνες παραγωγούς.

Για το τέλος αφήσαμε το μεζεδοπωλείο Η Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι, που στεγάζεται στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης. Εκεί όχι μόνο θα δοκιμάσεις καλό φαγητό και παραδοσιακούς μεζέδες αλλά θα απολαύσεις και την θέα προς την Ακρόπολη!

The post 4+1 Μεζεδοπωλεία στο Κέντρο της Αθήνας appeared first on Home - Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα