“The Idol”: Ακυρώθηκε η αμφιλεγόμενη σειρά του HBO με τους The Weeknd και Lily-Rose Depp

09:52 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Κόπηκε από το HBO η αμφιλεγόμενη σειρά “The Idol” έπειτα από μόλις μία σεζόν.

Το HBO ανακοίνωσε ότι η σειρά, με πρωταγωνιστές τον Abel “The Weeknd” Tesfaye και τη Lily-Rose Depp, δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Idol

(@theidol)

“Το The Idol ήταν ένα από τα πιο προκλητικά πρωτότυπα προγράμματα του HBO και είμαστε ικανοποιημένοι από την ισχυρή ανταπόκριση του κοινού”, ανέφερε εκπρόσωπος του HBO στο PEOPLE σε δήλωσή του. “Έπειτα από πολλή σκέψη και εξέταση, το HBO, καθώς και οι δημιουργοί και οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε δεύτερη σεζόν. Είμαστε ευγνώμονες στους δημιουργούς, το καστ και το συνεργείο για την απίστευτη δουλειά τους.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO (@hbo)

Lily-Rose Depp: Σκανδάλισε τις Κάννες με τις σκηνές σεξ στο “The Idol”

Σύμφωνα με το PEOPLE, η απόφαση για τη διακοπή της σειράς ελήφθη πολύ πρόσφατα. Οι δημιουργοί και οι παραγωγοί της σειράς δεν είχαν καθορισμένο σενάριο για μια σειρά πολλών σεζόν, αλλά είχαν επιλογές να συνεχίσουν την ιστορία μετά την πρώτη σεζόν της σειράς.

Η απόφαση να τερματιστεί το The Idol έρχεται λιγότερο από δύο μήνες μετά την προβολή του φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς. Λίγο μετά το τελευταίο επεισόδιο, ο The Weeknd μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη του για τη σειρά στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Tesfaye (@theweeknd)

“Το φινάλε. είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με όλους σας, καθώς η σεζόν φτάνει στο τέλος της”, έγραψε ο σταρ στη λεζάντα της ανάρτησής του. “Συνεχίστε να προωθείτε το όραμα, ανεξάρτητα από το πόσο ανώμαλο είναι το ταξίδι”.

“Jocelyn για πάντα” κατέληξε, αναφερόμενος στον χαρακτήρα της συμπρωταγωνίστριάς του, Depp και στον τίτλο του τελευταίου επεισοδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα