Πρίγκιπας William: Ένα… αστέρι γεννιέται στα BAFTA – Το βίντεο από το Παλάτι του Κένσινγκτον

16:31 19/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σαν άλλος σταρ λάμπει ο πρίγκιπας William στο βίντεο από τα BAFTA, που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρέστη μόνος του στη λαμπερή βραδιά του βρετανικού κινηματογράφου, αφού η σύζυγός του, Kate Middleton, αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιά. Οι ειδικοί των social media για το πριγκιπικό

ζεύγος φρόντισαν να φτιάξουν ένα βίντεο αντάξιο μικρού μήκους ταινίας, με πρωταγωνιστή τον William, στις καλύτερες στιγμές του από τα BAFTA.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο William είναι πρόεδρος του θεσμού από το 2010. Ως άψογος τζέντλεμαν δικαιολόγησε τη σύζυγό του, λέγοντας στους διοργανωτές, “λυπάμαι που η Catherine είναι απούσα, λατρεύει τα BAFTAs”.

Πάντως, ο πρίγκιπας της Ουαλίας φρόντισε να απολαύσει την κινηματογραφική βραδιά. Πόζαρε για φωτογραφίες με θαυμαστές, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί. Δικαιολογήθηκε ότι δεν έχει δει αρκετές από τις ταινίες που είναι υποψήφιες για βραβεία, όπως η Barbie, η οποία έχει σπάσει τα ταμεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Μάλιστα, ο William, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά του μετά την ιατρική επέμβαση της συζύγου του και τη σοκαριστική διάγνωση καρκίνου του πατέρα του βασιλιά Κάρολου, δήλωσε ότι δεν έχει παρακολουθήσει όσες από τις υποψήφιες ταινίες βλέπει συνήθως. Παραδέχτηκε ότι “είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου”.

Ο πρίγκιπας συναντήθηκε με τις υποψήφιες για το βραβείο βραβείο Rising Star, καθώς και με τη νικήτρια Mia McKenna-Bruce στα παρασκήνια.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας είπε στη νικήτρια που πρωταγωνιστεί στην ταινία “How to Have Sex”, ότι φαινόταν ότι “διασκέδασε πολύ” στα γυρίσματα της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα