Rouge Dior: Το party στο κέντρο της Αθήνας που θα μας μείνει αξέχαστο

16:15 19/2/2024 - Πηγή: InStyle
Ανανεώνουμε τη σχέση πάθους με το Rouge Dior, το iconic προϊόν μακιγιάζ το οποίο έκανε ένα μοναδικό party τη Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τυχαίο; Καθόλου! Το Rouge Dior είναι συνώνυμο του έρωτα στο δικό μας λεξιλόγιο.

Είναι το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που δημιούργησε ο Christian Dior το 1953 και

έκτοτε «ντύνει» το χαμόγελο κάθε γυναίκας σε κάθε περίσταση. Μιλάμε φυσικά για το εμβληματικό κραγιόν Rouge Dior, το οποίο γιόρτασε το επαναλανσάρισμά του με μία βραδιά έκπληξη στο κέντρο της Αθήνας. Ένα αξέχαστο party, γεμάτο ομορφιά, που μας ταξίδεψε στο χρώμα και την τέχνη.

@Dior Beauty

Η βραδιά επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους της – μεταξύ αυτών και το team του InStyle. Το πρώτο πράγμα που αντικρίσαμε ήταν η εκπληκτική Red Gallery. Ένας χώρος έκθεσης αφιερωμένος στην ιστορία και την κληρονομιά του Rouge Dior. Το κραγιόν που πρωτολανσαρίστηκε πριν από 70 χρόνια, μας ταξιδεύει αέναα στο χρώμα, στη μόδα, το σινεμά και φυσικά την τέχνη.

Το μακιγιάζ και ειδικά το Rouge Dior είναι χρώμα και έμπνευση.

@Dior Beauty

Σήμερα, το Rouge Dior ξαναγεννιέται και συνεχίζει να δίνει στις γυναίκες τη δύναμη να εκφράζουν τις διαφορετικές προσωπικότητες τους. Αλληλένδετο με την υψηλή ραπτική, κυκλοφορεί πλέον με πιο καθαρή σύνθεση* με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά και νέα γκάμα 69 αποχρώσεων.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα «Χάρτης Υπεύθυνης Σύνθεσης» στον ιστότοπο Dior.com

Οι καλεσμένοι – έκπληξη

Αργότερα, σε έναν αμφιθεατρικό χώρο, οι star makeup artists του Οίκου Dior Beauty παρουσίασαν on stage 3 διαφορετικά look μακιγιάζ, από τα backstage των επιδείξεων μόδας του Dior.

@Dior Beauty

Μιλάμε για 3 εκλεκτά μέλη της ομάδας του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior. Ο Μαρκέλος Σίβογλου – International Pro-team Makeup artist της Ελλάδας, ο Jose Texeira – International Pro-team Makeup artist της Πορτογαλίας, και ο Maciej Slomkowski – International Pro-team Makeup artist της Πολωνίας, μας καθήλωσαν με τα makeup looks που δημιούργησαν. (Κεντρικός ήρωας φυσικά, ήταν το θρυλικό Rouge Dior.)

@Dior Beauty

Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει ένα party! Γιατί όπως ανέφερε ο Μάρκελος Σίβογλου «μετά από κάθε επίδειξη μόδας Dior, γιορτάζουμε!». Έτσι και εκείνη τη βραδιά μεταφερθήκαμε σε ένα “Dior Club” όπου μας έβαλε αμέσως στον ρυθμό και διασκεδάσαμε. Αλλά το καλύτερο είναι ότι γνωρίσαμε τους 3 καλεσμένους από κοντά και μάθαμε όλα τα tips & tricks τους για μακιγιάζ υψηλού επιπέδου. Stay tuned (θα σας τα αποκαλύψουμε σύντομα)!

J’ adore Rouge Dior!

Keywords
Τυχαία Θέματα