Αγνώριστη η Megan Fox στα People’s Choice Awards – Σοκαριστική η αλλαγή της

15:30 19/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Megan Fox σόκαρε με την εμφάνισή της στα 49α ετήσια βραβεία People’s Choice Awards το βράδυ της Κυριακής. Η 37χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό στράπλες φόρεμα, ενώ εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά, ενώ το πρόσωπό της έδειχνε εντελώς διαφορετικό.

Οι φήμες για πλαστικές επεμβάσεις ξεκίνησαν μετά την εμφάνισή της στο Super Bowl.

Η

ηθοποιός παρέλειψε να φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί, ενώ την είδαμε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο μαζί με τον Joe Manganiello.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Επίσης, επέδειξε το νέο τατουάζ-μανίκι με body art. Οι θαυμαστές φάνηκαν να σοκάρονται με την εμφάνισή της, σχολιάζοντας στα social media την εικόνα της ηθοποιού, συγκρίνοντάς τη με τη νύφη του Τσάκι από τις ταινίες τρόμου “Η κούκλα του Σατανά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Ένας χρήστης του X έγραψε: “Γιατί η Megan μοιάζει με τη νύφη του Τσάκι;“, ενώ ένας άλλος ρώτησε: “Η Megan Fox μοιάζει επίτηδες με τη νύφη του Τσάκι;”.

Η εμφάνιση στο People’s Choice έρχεται αφού η Megan κατηγορήθηκε ως “ξενοφοβική”, ενώ προσπάθησε να υπερασπιστεί τη σοκαριστική νέα της εμφάνιση. Η ηθοποιός παρομοίασε τον εαυτό της με μια “ουκρανική φουσκωτή κούκλα”.

Megan Fox at the People’s Choice Awards. February 18, 2024 pic.twitter.com/zAT84Ox0p4

Megan Fox Candids (@MeganFoxCandids) February 19, 2024

Απαντώντας στους επικριτές της, απέδωσε την αλλοίωση της εικόνας της σε μια κακή φωτογραφία. Ωστόσο, η διάψευσή της προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς υποστήριξε με υπερηφάνεια ότι “στην πραγματικότητα” μοιάζει με μια “πανάκριβη κούκλα πραγματικού σεξ από σιλικόνη” από την Ιαπωνία.

“Ω Θεέ μου παιδιά κοιτάξτε πόσο διαφορετική είμαι…” έγραψε και πρόσθεσε: “Αποδεικνύεται ότι ήταν απλώς μια κακή φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο που με δείχνει να μοιάζω με ουκρανική φουσκωτή κούκλα. Ενώ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μοιάζω με μια από αυτές τις πανάκριβες κούκλες πραγματικού σεξ από σιλικόνη που μπορείς να πάρεις μόνο στην Ιαπωνία“.

Keywords
Τυχαία Θέματα