Μean Girls: Τα κακά κορίτσια κάνουν reunion και εμείς ξαναθυμόμαστε τις πιο ροζ εμφανίσεις τους

Με αφορμή την τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα, όπου οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης μας ταινίας “Mean Girls” συναντιούνται ξανά, καταλαβαίνουμε πως ίσως ετοιμάζονται για γυρίσματα κάποιου σίκουελ.

Αυτή η είδηση μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή στη δεκαετία που θεωρείται πιο hot από ποτέ και σε μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές της ταινίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BitchBeWithYou (@bitchbewithyou)

Η ταινία “Mean Girls” που κυκλοφόρησε το 2004, αποτέλεσε μια φρέσκια, εφηβική νότα στον κόσμο του σινεμά και της μόδας. Η ιστορία της Cady Heron, που μετακομίζει από την Αφρική σε μια αμερικανική λυκειακή τάξη και εξελίσσεται από το αλλόκοτο κορίτσι σε μια από τις κακές, είχε όχι μόνο έντονο κοινωνικό σχόλιο, αλλά και στιλιστική επίδραση.

Lindsay Lohan: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου τους

Η αισθητική που είδαμε στην ταινία αποπνέει χαριτωμενιά και εκρηκτική θηλυκότητα, προβάλλοντας με τον πιο σέξι τρόπο τις τάσεις της εποχής. Από τα αθλητικά κορίτσια με τα cheerleader looks μέχρι τα total ροζ σύνολα, η ταινία αποτελεί μία μίξη της κοριτσίστικης εφηβικής μόδας και της υπερβολής του 2000.

Η Regina με μίνι πλισέ φούστα και ροζ ζακετάκι

Η βασίλισσα της κλίκας πάντα ξεχώριζε και αυτή η εμφάνιση την αντικατοπτρίζει απόλυτα. Η πλισέ, μίνι φούστα και το ροζ ζακετάκι είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά looks που εμφανίζεται με παραλλαγές μέσα στην ταινία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη No Glitter Before Noon (@noglitterbeforenoon)

Τα τρία κακά κορίτσια με cheerleader looks

Το αθλητικό στιλ των κοριτσιών ήταν επίσης σέξι και δυναμικό. Με καυτά σορτς και λευκά sneakers, τα cheerleader outfits θα μπορούσαν άνετα να φορεθούν μέχρι και σήμερα και να ξεσηκώσουν.

Credit: IMBDΗ Gretchen με καρό φούστα και ροζ πλεκτό

Η Gretchen ενσάρκωνε την κλασική αμερικανική αίσθηση της μόδας. Η καρό φούστα και το ροζ πλεκτό ήταν απλές, αλλά εμβληματικές επιλογές που την έκαναν να ξεχωρίζει, παρόλο που στην πραγματικότητα ήταν ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 2000s couture (@coutureandglam)

Η Regina με off-shoulder μαύρο τοπ και χαμηλόμεσο τζιν

Με αυτή την εμφάνιση, η Regina μας έδειξε πόσο σέξι και δυναμική μπορεί να είναι η μόδα της εποχής. Το μαύρο τοπ σε συνδυασμό με το χαμηλόμεσο τζιν την έκαναν αναμφίβολα το κέντρο της προσοχής με τις μικρές κιτς πινελιές, όπως η λεπτή ροζ ζώνη και οι τιράντες του σουτιέν να μην λείπουν από την εικόνα.

Credit: IMBDΗ Cady με φιστικί ζακετάκι και cupcake φούστα

Η Cady μπήκε και αυτή στο mood των κακών κοριτσιών και ένα από τα πιο αγαπημένα μας looks ήταν το φιστικί ζακετάκι με την ασορτί cupcake φούστα. Πόσο πολύ μας έχουν λείψει οι ανέμελες y2k εποχές.

Credit: IMBDΗ Regina με no pants και αφτιά λαγού

Και ναι, η Regina δοκίμασε το trend πριν καν γίνει μόδα! Με αυτήν την εκκεντρική επιλογή της απέδειξε πως με τόλμη και αυτοπεποίθηση μπορείς να κάνεις μόδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rachel mcadams updates. (@cupofrachs)

Και να θυμάστε, τις Τετάρτες φοράμε πάντα ροζ!

Style Icons: 10 φανταστικοί χαρακτήρες που μέσα από την τηλεόραση επαναπροσδιόρισαν τη μόδα

Keywords
Τυχαία Θέματα