Denise Richards: “Πυρά” κατά της 52χρονης σταρ για τη συνεργασία στο OnlyFans με τη 19χρονη κόρη της

Στο στόχαστρο βρίσκεται η Denise Richards, η οποία προανήγγειλε “άλλη μια συνεργασία” στο OnlyFans με την έφηβη κόρη της Sami Sheen, 19 ετών.

Η 52χρονη ηθοποιός δέχθηκε “πυρά” από τους θαυμαστές της, αφού πρόσφατα δημοσίευσε ένα προκλητικό στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει μαζί με την κόρη της, στον λογαριασμό της στην ιστοσελίδα συνδρομής για ενήλικες. Στη λεζάντα έγραφε: “Θα έπρεπε η mini me μου Sami Sheen κι εγώ να κάνουμε άλλη μια συνεργασία;” Σημειώνεται πως η Denise Richards

χρεώνει 25 δολάρια τον μήνα για αποκλειστική πρόσβαση στον λογαριασμό της, ενώ η Sami χρεώνει 19,99 δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denise Richards (@deniserichards)

Ένα στιγμιότυπο της αμφιλεγόμενης ανάρτησης εμφανίστηκε στο Reddit με τους θαυμαστές να καταδικάζουν την Denise για την “περίεργη και αιμομικτική” ανάρτηση.

Ένας θαυμαστής έγραψε: “Αυτό είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ πέρα από κάθε λογική και ένα από τα πιο αρρωστημένα σκ@τ@ που έχω δει σε αυτή την εφαρμογή. Τι εννοεί καν…. Τι κάνουν αυτή και η κόρη της σε αυτή την εφαρμογή…“

“Η Denise πραγματικά μετατρέπει το OnlyFans σε OnlyFams”, “Είναι περίεργο & αιμομικτικό” και “Ανατριχιαστικό ανατριχιαστικό ανατριχιαστικό. Σε κανέναν κόσμο δεν είναι κατάλληλο αυτό” ήταν κάποια άλλα σχόλια.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: “Αυτό είναι ανατριχιαστικό, περίεργο, ακατάλληλο και τόσα άλλα πράγματα”, ενώ ένας άλλος έγραψε: “Αυτό είναι πέρα από βρώμικο.”

Το OnlyFans χρησιμοποιείται κυρίως από εργαζόμενους στη βιομηχανία του σεξ που παράγουν ακατάλληλο περιεχόμενο, αλλά φιλοξενεί επίσης το έργο άλλων δημιουργών περιεχομένου, όπως ειδικούς στο fitness και μουσικούς.

Τον Ιούνιο του 2022 η Sami έγινε πρωτοσέλιδο για την ανάρτηση φωτογραφιών μαζί με τη μαμά της, Denise, η οποία πόζαρε για το Playboy πριν από σχεδόν 20 χρόνια.

Τότε, η Denise, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πατέρα της Sami, Charlie Sheen, από το 2002 έως το 2006, φρόντισε να υπερασπιστεί την απόφαση της κόρης της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Πολλά αρνητικά σχόλια την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να πω ότι μακάρι να είχα την αυτοπεποίθηση που έχει η 18χρονη κόρη μου. Και επίσης δεν μπορώ να κρίνω τις επιλογές της. Εγώ έκανα τα Wild Things και το Playboy, ειλικρινά ούτε ο πατέρας της θα έπρεπε να είναι επικριτικός”.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις, η ηθοποιός πρόσθεσε: “Έχω δέος για την ικανότητά της να αποκλείει τον θόρυβο. Γιατί μπορεί να σε καταστρέψει… Πρόσφατα έμαθα για το onlyfans, τους τελευταίους μήνες. Οι επικρίσεις επειδή γυναίκες & άνδρες της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων βρίσκονται εκεί. Φαντάζομαι ότι είναι και στο IG & στο Twitter”.

Στη συνέχεια διερωτήθηκε αν υπάρχει, “διαφορά στο να δημοσιεύουμε μια φωτογραφία [μας] με μπικίνι στο IG; Όλοι το έχουμε κάνει. Επειδή πληρώνεσαι στο Onlyfans; Είμαι αρκετά σίγουρη ότι το IG & το Twitter & το Facebook τα πάνε αρκετά καλά εξαιτίας όλων μας”. Η Denise πρόσθεσε αργότερα: “Ίσως θα έπρεπε να ανοίξω τον δικό μου λογαριασμό…”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denise Richards (@deniserichards)

H Denise κατέληξε να ενταχθεί στο OnlyFans λίγες ημέρες αφού η κόρη της ξεκίνησε τον δικό της λογαριασμό, το 2022.

Ο μπαμπάς της Sami, Charlie Sheen, ήταν αρχικά αντίθετος με το διαδικτυακό της εγχείρημα, αλλά αργότερα δήλωσε στο Us Weekly: “Η Denise φώτισε μια σειρά από σημαντικά σημεία, που στη βιασύνη μου, τα παρέβλεψα και τα απέρριψα.”

Και πρόσθεσε: “Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό η Sami να έχει ένα ενιαίο γονικό μέτωπο στο οποίο να μπορεί να στηριχθεί, καθώς ξεκινάει αυτή τη νέα περιπέτεια. Από αυτή τη στιγμή και μετά, θα το έχει άφθονο.” Ο Charlie και η Denise μοιράζονται επίσης μια 18χρονη κόρη, τη Lola.

Keywords
Τυχαία Θέματα