Kelly LeBrock: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 63 η “Γυναικάρα με τα κόκκινα” – ΦΩΤΟ

Η Kelly LeBrock έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, είκοσι πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση από τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Η θρυλική σταρ της δεκαετίας του ’80 έδωσε το “παρών” στο Visionary Ball του Τμήματος Νευροχειρουργικής του UCLA, που συγκεντρώνει χρήματα και ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη για την υποστήριξη των ασθενών που αντιμετωπίζουν πολύπλοκες νευρολογικές

διαταραχές.

Weird Science star Kelly LeBrock, 63, makes rare appearance at LA Visionary Ball after leaving Hollywood to live as a hermit in a remote ranch https://t.co/57X4CRod0K pic.twitter.com/m7ak6vW1KK

— Josiah Williams (@Josiah_FL) October 12, 2023

Η Kelly στα 63 της ήταν εντυπωσιακή μ’ ένα καπέλο με φαρδύ γείσο, ενώ αναδείκνυε τη λεπτή της σιλουέτα με ένα εφαρμοστό μαύρο τοπ και παντελόνι.

Η pinup της δεκαετίας του ’80 είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Lisa στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας Weird Science (Ηλεκτρονικό Μανούλι, ο ελληνικός τίτλος) του 1985. Έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στο The Woman in Red (Η γυναικάρα με τα κόκκινα), δίπλα στον Gene Wilder, το 1984.

Η Kelly έχει παντρευτεί, πρώτα με τον παραγωγό ταινιών και εστιάτορα Victor Drai από το 1984 έως το 1986.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Le Brock (@thekellylebrock)

Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον ηθοποιό Steven Seagal το 1987 και μαζί υποδέχτηκαν μια κόρη, την Arissa, το 1993. Χώρισαν το 1996.

Η Kelly εγκατέλειψε το Χόλιγουντ μετά το διαζύγιό της με τον Seagal και τώρα ζει σε ένα ράντσο στη Santa Ynez Valley της Καλιφόρνια, όπου ζει τα τελευταία 25 χρόνια χωρίς τηλεόραση και με ελάχιστη επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Le Brock (@thekellylebrock)

Προηγουμένως εξήγησε στο Fox News ότι αποφάσισε να απομακρυνθεί από το Χόλιγουντ επειδή δεν ήταν το μέρος όπου “ήθελε να μεγαλώσει τα παιδιά της”.

“Το Χόλιγουντ δεν ήταν το μέρος όπου ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Το διαζύγιό μου απασχόλησε πολύ τον Τύπο και δεν είμαι κορίτσι του Χόλιγουντ. Ποτέ δεν ήμουν. Ποτέ δεν μου άρεσε η προσοχή. Ήθελα να έχω χώμα στα νύχια μου και να βρίσκομαι στην ύπαιθρο. Έτσι εγκατέλειψα την καριέρα μου και μετακόμισα στην ερημιά όπου έζησα χωρίς τηλεόραση για 25 χρόνια. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα ως ανύπαντρη μητέρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Le Brock (@thekellylebrock)

“Μπορούσα πάντα να επιστρέψω στην καριέρα μου. Ποτέ δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στα παιδιά μου. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να τα κάνουν και τα δύο. Αλλά εγώ είχα ήδη αποκτήσει τη φήμη και είχα τελειώσει με αυτό” είχε πει.

Όπως είχε προσθέσει: ‘“Έγινα διάσημη όταν ήμουν πολύ νέα και δεν μου έκανε καθόλου καλό. Μου προκάλεσε απλώς τραύμα. Το να είσαι διάσημος δεν είναι για όλους.”

Weird Science star Kelly LeBrock makes rare appearance https://t.co/0lQZ9bxXAX

— Shootersyk”DamyEku” (@ShootersykEku) October 12, 2023

Είπε ότι δεν έχει υπολογιστή, αν και έχει ίντερνετ, με τη σταρ να προσθέτει: “Αλλά είναι κακή υπηρεσία. Και μου αρέσει έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη.”

Το 2007 ενώθηκε για τρίτη φορά με τα δεσμά του γάμου με τον συνταξιούχο επενδυτικό τραπεζίτη Fred Steck, αλλά χώρισαν έπειτα από μόλις έναν χρόνο μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα