Μυρτώ Αλικάκη: Η αντίδραση για τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της

Τη Μυρτώ Αλικάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι», που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά. Η γνωστή ηθοποιός αποτελεί μία από τους πρωταγωνιστές και έτσι παραχώρησε δηλώσεις στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπουρογλου.

Μέσα στο καλοκαίρι φήμες ήθελαν τη Μυρτώ Αλικάκη να βρίσκεται σε μια νέα

σχέση και να είναι ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή. Οι δυο τους πέρασαν μαζί τις διακοπές τους, όπως μαρτυρούσαν οι αναρτήσεις της ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αλήθεια είναι ότι η Μυρτώ Αλικάκη μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγο και πατέρα των γιων της, Πέτρο Λαγούτη, έχει καταφέρει να διαφυλάξει την προσωπική ζωή της και έτσι ποτέ δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει κάποια πληροφορία για τις σχέσεις της. Η ίδια είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να κρατάει αυτό το κομμάτι μόνο για εκείνη.

Η Μυρτώ Αλικάκη για την προσωπική ζωή της

Με αφορμή, λοιπόν, τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Μυρτώ Αλικάκη ρωτήθηκε για το αν είναι ερωτευμένη, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί να μιλήσει για τέτοια θέματα: «Δεν θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο. Τίποτα όχι. Δεν θα απαντήσω αν είμαι καλά. Δεν λέω τίποτα».

Όσον αφορά στο αν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Πολύ παλιά έχω ψάξει κινητό. Πολύ νωρίς αποφάσισα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αισθάνθηκα άσχημα τη στιγμή που το έκανα, είναι ξεφτίλα για να πω την αλήθεια».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα