Ugly Sweater: Πώς θα φορέσουμε το «άσχημο» πουλόβερ… με όμορφο τρόπο

09:50 12/9/2023 - Πηγή: InStyle

Αχ, το αγαπημένο μας άσχημο πουλόβερ! Αυτό το πλεκτό θα μπορούσε να προέρχεται από το ντουλάπι της γιαγιάς μας, φτιαγμένο με πολύχρωμα νήματα και περίεργες ζωγραφιές που αποτελούν ένα μυστήριο ακόμα και για τους πιο σοφούς της μόδας.

Είναι αυτό που μας φέρνει στο μυαλό τα πιο αγνά Χριστούγεννα και τις αγκαλιές της γιαγιάς, η οποία από τότε κιόλας είχε εισβάλει με δύναμη στον χώρο της μόδας, απειλώντας να κατακτήσει

όχι μόνο τις καρδιές μας, αλλά και το street style γενικά με το χαρακτηριστικό τσιγγελάκι της και την ικανότητα να πλέκει με αυτό κυριολεκτικά τα πάντα. Που να το ήξερε πως λίγα χρόνια μετά, το πουλόβερ αυτό θα γινόταν τάση!

Είναι αλήθεια ότι η “άσχημη” μόδα αποτελεί hot θέμα των τελευταίων ημερών. Ενώ παλιότερα αποφεύγαμε τα πολύχρωμα πουλόβερ με τις περίεργες λεπτομέρειες, πλέον τα αναζητάμε μανιωδώς. Το κλειδί ωστόσο είναι να τα φοράμε με αυτοπεποίθηση και να τα ενσωματώνουμε στο στιλ μας με έναν δικό μας τρόπο.

Με υφασμάτινη βερμούδα (για ένα πιο εναλλακτικό office style)

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε στο γραφείο με μια πινελιά… άσχημου στιλ, τότε δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το πουλόβερ με μια υφασμάτινη βερμούδα που τελευταία αποτελεί τάση. Αφήστε το να πέφτει χαλαρά πάνω από αυτή, προσθέστε ένα ζευγάρι ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας με το εναλλακτικό σας office look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Styleograph (@thestyleograph)

Ugly Fashion: Έχουμε νέο “άσχημο” παπούτσι στο street style και το συνδυάζουμε με τον πιο cool τρόποΜε παγιέτες (ναι, υπερβολή, αλλά η τύχη ευνοεί τις τολμηρές)

Ποιος είπε ότι οι παγιέτες δεν ταιριάζουν με το άσχημο πουλόβερ; Με λίγη φαντασία όλα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους αρκεί να ανήκετε στις τολμηρές και σε αυτές που λατρεύουν να προκαλούν αντιδράσεις με τις επιλογές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Styleograph (@thestyleograph)

Σε cropped μορφή και με χαμηλόμεσο παντελόνι (εύκολο, cool και έξτρα ενδιαφέρον)

Πιο cool δεν συνδυάζεται! Αν θέλετε να προσθέσετε μια Υ2Κ νότα στην καθημερινή σας εμφάνιση, δοκιμάστε να φορέσετε το πουλόβερ σας σε cropped μορφή και μάλιστα με ένα χαμηλόμεσο παντελόνι. Και ξέρετε, όσα περισσότερα χρώματα, τόσο το καλύτερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Tønder (@couturekulten)

Με πλισέ φούστα και δερμάτινα (κάτι για να “σπάσει” ο κολεγιακός καθωσπρεπισμός)

Ωραία και τα κλασικά πουλόβερ σε στιλ Ralph Lauren που συνοδεύουν τα πιο κομψά preppy looks, αλλά τι θα λέγατε να «σπάγαμε» αυτήν την τελειότητα με λίγη… ασχήμια; Για τα πιο σύγχρονα κολεγιακά outfits εμείς θα προτείναμε άσχημα πουλόβερ και οι πιο θαρραλέες ας το υιοθετήσουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Styleograph (@thestyleograph)

Απλά με τζιν (για να βάλετε λίγο fun στις καθημερινές σας εμφανίσεις)

Από την άλλη, μπορείτε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά αλλά ενδιαφέροντα, φορώντας το πουλόβερ σας με τζιν παντελόνι. Αυτός ο χαλαρός συνδυασμός είναι ιδανικός για μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας καφέ ή ένα απόγευμα στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Με hot κομμάτια σαν ζακέτα (ναι, υπάρχουν και αυτές)

Και ναι, υπάρχουν και πουλόβερ που μπορούν να φορεθούν ως ζακέτες και είναι τόσο ογκώδεις, «άσχημες» και ιδιαίτερες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν, για να φορέσετε ένα τέτοιο κομμάτι με στιλ και χωρίς να μοιάζετε κυριολεκτικά με γιαγιά είναι με ένα σέξι τοπ που θα εξισορροπήσει την κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Cirillo (@watchingnewyork)

Αυτή είναι η άσχημη μόδα που όλες λατρεύουμε!

5 party looks με πλεκτά που δεν είναι ugly sweaters

Keywords
Τυχαία Θέματα