Sandy Liang: Πώς θα πετύχετε την αισθητική του brand που έχει γίνει viral

09:00 12/9/2023 - Πηγή: InStyle

Aν αγαπάτε τη μόδα (μαντεύουμε ότι για να διαβάζετε αυτό το άρθρο η απάντηση είναι ναι) το πιθανότερο είναι ότι έχετε ακούσει το όνομα “Sandy Liang“. Aκόμα όμως κι αν δεν το έχετε ακούσει, σίγουρα έχετε πάρει μια γεύση από την αισθητική της Sandy, που γίνεται viral, χαζεύοντας στο Instagram.

Η σχεδιάστρια έχει φέρει girly ενέργεια στο ενήλικο στιλ μέσα από τους signature φιόγκους στα μαλλιά αλλά και τις ροζέτες, χωρίς να το κάνει να δείχνει παιδικό. Η παιχνιδιάρικη

αισθητική της Liang είναι πραγματικά μοναδική και οι λάτρεις της μόδας, έχουν ενθουσιαστεί πλήρως.

Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που χρειάζεστε για να πετύχετε την αισθητική Sandy Liang. Πρώτα απ’ όλα, όπως αναφέραμε ήδη, οι φιόγκοι. Για την πασαρέλα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, το brand ενσωμάτωσε αυτό το μικρούς και χαριτωμένους φιόγκους στα puffer jackets, τις ζώνες, ακόμα και στα μαλλιά των μοντέλων. Αυτό το λουκ απογειώθηκε γρήγορα στο TikTok, με τους δημιουργούς να τοποθετούν DIY κορδέλες στα μαλλιά τους και στους στις τσάντες τους.

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό του στιλ είναι τα Mary Jane flat. Οι δυνατότητες styling είναι ατελείωτες και μπορούν εύκολα να φορεθούν τους πιο κρύους μήνες με κάλτσες ή καλσόν. Τέλος, ένα άλλο διαχρονικό στοιχείο είναι η παλιά καλή καμπαρντίνα. Το καμηλό πανωφόρι αναδεικνύει την academia πλευρά του brand με έδρα τη Νέα Υόρκη.

H λευκή φούστα-σεντόνι

Φορέστε γιλέκο, λευκή φούστα και loafers. Είναι ένα καλό μεταβατικό outfit καθώς προχωράμε προς το φθινόπωρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jessica (@cationz)

Bratz Trend: Πώς να υιοθετήσετε την τάση που θα βγάλει το barbiecore εκτόςΜίνι φόρεμα και μπαλαρίνες

Το μίνι φόρεμα -φυσικά με φιόγκο- δείχνει κομψό με μπαλαρίνες ή Mary Janes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivian (@vivian.yrl)

Η κλασική καμπαρντίνα

Κάθε γκαρνταρόμπα πρέπει να περιέχει μια καμπαρντίνα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να διαλέξετε τη δική σας σιλουέτα με βάση το στιλ σας. Αν σας αρέσει να το κρατάτε απλό, μείνετε με ένα κλασικό σχήμα και μήκος. Αν δεν φοράτε ποτέ καμηλό ή χακί, αναζητήστε μια ναυτική ή μαύρη εκδοχή. Ανεξάρτητα από την καμπαρντίνα που θα επιλέξετε να αγοράσετε, θα δείχνει τόσο Sandy-coded όταν συνδυάζεται με καρό πλισέ μίντι φούστα και oversized πουλόβερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Blutstein (@double3xposure)

Πλισέ φούστα και graphic tee

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός καλού graphic tee. Είναι ο τέλειος τρόπος για να «ησυχάσετε» ένα πιο σοβαρό στιλ, όπως μια πλισέ μίντι φούστα. Λατρεύουμε επίσης την αντίθεση του casual καπέλου του μπέιζμπολ με τα πολυτελή μαύρα loafers – όλα μοιάζουν τόσο αβίαστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeline Rose Sensibile (@madeline.sensibile)

Bucket Hat: Συνδυάζουμε το «καπέλο του ψαρά» με τους πιο cool τρόπους

Keywords
Τυχαία Θέματα