Τραϊάνα Ανανία: Η δήλωσή της για την Άννα Βίσση που θα προκαλέσει αίσθηση

20:51 11/9/2023 - Πηγή: InStyle

H Τραϊάνα Ανανία έπαιξε “θάρρος ή αλήθεια” στην ενότητα της εκπομπής “Breakfast@Star”. Η ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων στα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, μετά το βίντεο που ανήρτησε από την Ικαρία, όπου έγραψε πως «όλοι εδώ είναι ξενέρωτοι», ενώ κατηγόρησε και έναν ηλικιωμένο άνδρα, ότι την ¨έπαιρνε μάτι” μαζί με τον σύντροφό της.

Όταν ρωτήθηκε με “ποιον διάσημο Έλληνα ή με ποια διάσημη Ελληνίδα θα έκανες σεξ;”, η Τραϊάνα Ανανία έδωσε μια απάντηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Συγκεκριμένα είπε: “Με την Άννα Βίσση”.

Σχετικά με το σχόλιο που

την ενόχλησε περισσότερο έπειτα από την ανάρτηση που έκανε για την Ικαρία, η ηθοποιός απάντησε: “Μια κοπέλα 25 χρόνων με επιχειρήσεις από την Ικαρία είπε ότι ανέβασα το περιστατικό με τον 89χρονο για να πάρω likes”.

Και κατέληξε η Τραϊάνα Ανανία: “Δεν έφυγα από το νησί γιατί δεν έβρισκα καράβι να γυρίσω με το αυτοκίνητό μου, θα έπρεπε να πάω Μύκονο να μείνω, που δεν θα έβρισκα ούτε εκεί να μείνω”.

Η Τραϊάνα Ανανία “ξαναχτυπά” για την Ικαρία: “Ο άνδρας που μας νοίκιασε το δωμάτιο μάς έπαιρνε μάτι – Έμαθα ότι έχει πολλούς τέτοιους το νησί”

Keywords
Τυχαία Θέματα