Pantless Look: H Gisele Bündchen και η JLo εμφανίστηκαν χωρίς παντελόνι στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη

21:29 11/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο fashion month βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται πολλές celebrities. Όσον αφορά τη μόδα στη front row, όσο πιο τολμηρή, τόσο το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι οι διάσημες καλεσμένες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό φορώντας τις πιο bold

τάσεις της μόδας. Και μία από αυτές, είναι χωρίς αμφιβολία το pantless look.

Από ότι φαίνεται φέτος τα παντελόνια είναι προαιρετικά στο NYFW με δύο από τις πιο λαμπερές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας, να υιοθετούν το trend. Η Gisele Bündchen και η JLo. Φυσικά η καθεμία το έκανε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, προσαρμόζοντας το trend στο προσωπικό στιλ της.

No Pants Trend: Ποιος είναι ο πιο στιλάτος τρόπος για να ΜΗ φορέσουμε το παντελόνι μας;

Την Πέμπτη, η JLo παρακολούθησε την επίδειξη του οίκου Coach για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα oversized jacket χωρίς τίποτα από κάτω. Το μπεζ σουέτ σακάκι είχε λεπτομέρειες από κρόσσια στα XXL μανίκια του και ήταν αρκετά μακρύ ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φόρεμα. Από κάτω η σταρ φορούσε ένα ζευγάρι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο από δέρμα φιδιού. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια ασημένια τσάντα, γυαλιά ηλίου Fendi με λευκό σκελετό και μια σειρά από διαμαντένια και χρυσά δαχτυλίδια σε κάθε χέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coach (@coach)

Aπό την άλλη το supermodel Gisele Bündchen πήγε στο δείπνο που συνδιοργάνωσε με το denim brand Frame, φορώντας ένα slouchy τζιν τζάκετ χωρίς τίποτα από κάτω. Το oversized πανωφόρι έπεφτε πάνω από τα γυμνά της πόδια καθώς και μια τζιν ζώνη που περνούσε από το στρίφωμα. Η Gisele συνδύασε το υβρίδιο σακάκι-φόρεμα με ένα μαύρο σουτιέν από κάτω και ένα ασορτί ζευγάρι μαύρα δερμάτινα τσόκαρα με χοντρό ξύλινο τακούνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Retaility (@theretaility)

Οι δυο τους μας έδωσαν έμπνευση, αποδεικνύοντάς μας ότι μπορούμε κι εμείς να το υιοθετήσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι εκδοχές τους διέφεραν σε δύο βασικά σημεία. Το ύφασμα και την επιλογή του παπουτσιού, με το look της Gisele να είναι σίγουρα πιο casual και ευκολοφόρετο για κάθε μέρα.

Μετά την Bella Hadid και την Kendall Jenner, η Rita Ora τολμά το no pants trend

Keywords
Τυχαία Θέματα