Stardust: ‘Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις’ λέει ο σοφός λαός μας και η Πανσέληνος της 29ης Σεπτεμβρίου, που αποκαλείται του ‘Θερισμού’, έρχεται να επιβεβαιώσει τη ρήση

00:05 23/9/2023 - Πηγή: InStyle

‘Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις’ λέει ο σοφός λαός μας και η Πανσέληνος της 29ης Σεπτεμβρίου στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, που αποκαλείται του ‘Θερισμού’, έρχεται να επιβεβαιώσει την ρήση αποδίδοντας νομοτελειακά τα δέοντα σε καθένα διαφορετικό αστερισμό…

Κριός

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας που ολοκληρώνεται στις 29 του μήνα και ονομάζεται… του Θερισμού αγαπητοί Κριοί, αναπόφευκτα μπαίνετε στο προσκήνιο και στο κέντρο των εξελίξεων. Ένας στόχος σας για τον οποίο δουλέψατε σκληρά για έξι μήνες, θα μπορούσε τώρα να επιτευχθεί ως αποτέλεσμα

του ενθουσιασμού και του πάθους που επιδεικνύετε. Είναι μία περίοδος όπου θα έχετε ευκαιρίες να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας και να δείξετε εμφατικά στους γύρω σας ότι μπορείτε να επιτύχετε νίκες, αλλά και να πανηγυρίσετε δεόντως όσο και δικαιωματικά για αυτές.

Ταύρος

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφουγκραστείτε τους πιο αργούς φυσικούς σας ρυθμούς και να αποτραβηχτείτε λίγο από τις καθημερινές εντάσεις, μεγιστοποιώντας τον χρόνο χαλάρωσης για τον εαυτό σας. Η επερχόμενη Πανσέληνος στο τέλος της άλλης εβδομάδας, είναι πιθανό να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μια καμπή που ίσως παρουσιαστεί στο έργο σας ως την κατάλληλη αφορμή για να θεραπεύσετε ψυχολογικά θεματάκια από γεγονότα του παρελθόντος σας, να επαναφορτιστείτε και να συνεχίσετε με νέες δυνάμεις. Αφεθείτε στις αναζωογονητικές περιποιήσεις ενός spa και φροντίστε να χορτάσετε… ύπνο.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος δίνει το έναυσμα για μια άκρως δραστήρια κοινωνική ζωή, όπως ακόμη και τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Σκεφτείτε καλά με ποιους φίλους σας θέλετε να κάνετε παρέα την αμέσως επόμενη περίοδο, ποιους καινούργιους ανθρώπους θα θέλατε να γνωρίσετε -ίσως για μόνο και μόνο για να σας βοηθήσουν στα όνειρά σας- και τολμήστε πολλές κοινωνικές επαφές ιδιαίτερα εκεί γύρω στο τέλος του μήνα. Για δε τους ελεύθερους αυτήν τη στιγμή, το κλίμα φαντάζει ιδανικό για νέες και πιθανώς πολλά υποσχόμενες αισθηματικές γνωριμίες.

Καρκίνος

Για εσάς τα φιλότιμα και εργατικά Καρκινάκια, η Πανσέληνος του ‘Θερισμού’ όπως ονομάζεται αυτή που γίνεται στις 29 του Σεπτεμβρίου στον Κριό, θα μπορούσε να είναι… όνομα και πράγμα. Ό,τι έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες σας, τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τη δουλειά που ρίξατε στον τομέα εργασία το τελευταίο διάστημα, δέχεται ευνοϊκές επιρροές και θα μπορούσε κάλλιστα να κρύβει μια καλή προαγωγή, μια νέα προσφορά εργασίας, ή μια πολύτιμη για το μέλλον σας αναγνώριση από το ίδιο το συνάφι σας. Η νίκη θα λέγαμε, φαίνεται ήδη προ των πυλών.

Λέων

Δεν το κρύβετε καθόλου ότι σας αρέσει η άνεση και η βολή, σε μια καθημερινότητα που την έχετε συνηθίσει και σας καλύπτει σε ό,τι αφορά τα υψηλά standards που συνήθως θέτετε. Πολύ καλό είναι αυτό όταν μπορείτε να το έχετε, όμως τώρα πρέπει να βγείτε από τη λεγόμενη comfort zone σας και να ανακατέψετε τα πράγματα στη ζωή σας. Οτιδήποτε σχετίζεται με τα ακαδημαϊκά, την πνευματική εργασία, τα μέσα επικοινωνίας, τα ταξίδια και τα σχετικά επαγγέλματα, όπως και την ευρύτερα νοούμενη νομική διαδικασία απαιτεί προσοχή κα εγρήγορση, μιας και βρίσκεται σε μια κορύφωση.

Παρθένος

Το φως της επόμενης Πανσελήνου, θα μπορούσε να φωτίσει αρκούντως τις σχέσεις σας και ό,τι πιθανώς σχετίζεται με αυτές. Αν τα ‘βάλετε κάτω’ με το ταίρι σας και τελικά αποφανθείτε ότι δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα του βιβλίου της κοινή σας ζωής, μήπως θα ήταν πραγματικά καλύτερα να τραβήξετε χωριστούς δρόμους από εδώ και πέρα; Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτό το ολόγιομο φεγγάρι να σηματοδοτήσει περαιτέρω μια δραστική αλλαγή στα γενικότερα οικονομικά σας, ιδιαίτερα δε σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σας και πιο συγκεκριμένα, κάποια σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ζυγός

Αλλαγές και μάλιστα δραστικές στις συνεργασίες σας, αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές, πιθανόν να προοιωνίζεται για εσάς η Πανσέληνος του ‘Θερισμού’, φίλοι Ζυγοί. Οι μακροχρόνιες και δοκιμασμένες σχέσεις είναι αρκετά πιθανό να καταλήξουν σε μια συγκατοίκηση, σε αρραβώνα και στον γάμο, ενώ αυτές που δεν έπεισαν μέχρι τούδε, μπορεί να οδηγήσουν τα ενδιαφερόμενα μέρη στην …κουρτίνα του τέλους. Όσοι/ες αναζητούν ταίρι τούτη την περίοδο ας είναι προσεκτικοί και με ανοιχτές κεραίες, γιατί το έδαφος φαίνεται γόνιμο και ελπιδοφόρο για κάτι καλό, καινούργιο και με διάρκεια.

Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε φίλοι Σκορπιοί την ενέργεια της Πανσελήνου που καταφτάνει στις 29 του μήνα για να δείτε μια θεαματική αλλαγή στα όποια προβλήματα της υγείας σας. Πρωτεύουσα επίσης προτεραιότητά σας θα αποδειχτεί η ούτως ή άλλως αναγκαία ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, Ασχοληθείτε λοιπόν όσο γίνεται πιο ορθολογικά με τη ρουτίνα σας, τα σχέδια, τα έργα και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει γιατί το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο και απαιτητικό. Ίσως μάλιστα απαιτηθούν αρκετές… ταχυδακτυλουργίες από την πλευρά σας για να τα βγάλετε πέρα.

Τοξότης

Αν ασχολείστε με την τέχνη, ή τον αθλητισμό φίλοι Τοξότες, χαράς ευαγγέλια αναμένονται για εσάς με την επερχόμενη Πανσέληνο στον Κριό. Αν πάλι έχετε παιδιά, δείξτε τους πλουσιοπάροχα το ενδιαφέρον σας και ξοδέψτε άφθονο χρόνο μαζί τους. Όσοι εν τούτοις υποφέρουν από μόνιμες ΄καρδιακές ανησυχίες’, θα αναζωπυρώσουν ή θα ανάψουν τη συγκεκριμένη σπίθα είτε μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, είτε κατά άοκνη προσπάθειά τους να αποκτήσουν έτερο ήμισυ διασκεδαστικό, άμα και ερωτικό. Πάθος, ερωτισμός και χαρά γίνονται πιστοί συνοδοιπόροι σας κατά την επόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερως

Επικεντρωθείτε στο σπίτι σας, στους γονείς σας και στην οικογενειακή ζωή σας φίλοι Αιγόκεροι, επειδή πολύ απλά αυτό σας ζητά με επίταση η επόμενη Πανσέληνος στις 29/9, στο ζώδιο του Κριού. Μετακομίσεις, αγορά ή πώληση ακίνητης περιουσίας, συγκάτοικοι και πιθανές ανακαινίσεις του χώρου σας είναι μέσα στο πρόγραμμα των γεγονότων που θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά σας και θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Μην ανησυχείτε όμως, είστε σε θέση να τα αναλάβετε όλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σοβαρές πιθανότητες μιας επιτυχούς τελικής έκβασης.

Υδροχόος

Εσείς φίλοι Υδροχόοι θα εισπράξετε την επιρροή της Πανσελήνου στον Κριό στις 29 του μήνα, ως μια έντονη παρόρμηση να γίνετε περισσότερο περιπετειώδες, τόσο ώστε να επιδιώξετε -γιατί όχι;- ένα ταξίδι αρκετά έξω από τα συνηθισμένα. Διαπραγματεύσεις, συμβάσεις προς υπογραφή, διαφημιστική επικοινωνία, έργα συγγραφής και άλλα σχετικά πνευματικά πονήματα θα απασχολήσουν το μυαλό σας που, έτσι κι’ αλλιώς, βρίσκεται σε έναν δημιουργικό οργασμό αυτήν την περίοδο. Μέσα δε σε όλα αυτά τα πολλά και κοπιώδη, εσείς νιώθετε δυνατοί και αναζωογονημένοι, απολύτως ικανοί να φέρετε σε πέρας ό,τι και εάν αναλάβετε.

Ιχθείς

Όσοι/ες φροντίσατε τα οικονομικά σας τους τελευταίους έξι μήνες φίλοι Ιχθείς έχετε καλώς, από εδώ και πέρα. Οι υπόλοιποι δυστυχώς, θα δρέψουν τους καρπούς της… ανέχειας. Οι μεν πρώτοι μπορεί να τύχουν της καλής αύξησης στη δουλειά τους, ή του καλού πελάτη που θα τονώσει το ταμείο τους. Οι… άλλοι όμως δεν αποκλείεται να βρεθούν να γυρεύουν χρήματα για να καλύψουν έξοδα που προέκυψαν σωρευτικά ή και ξαφνικά. Έτσι είναι. Είπαμε, Πανσέληνος του ‘Θερισμού’ είναι αυτή που έρχεται και φωτίζει καταλυτικά τις πράξεις μας, εν προκειμένου δε για εσάς, τα ευαίσθητα οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα