Το Navy blue είναι το πιο όμορφο σκούρο χρώμα νυχιών για το φθινόπωρο – 10 μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε

22:18 22/9/2023 - Πηγή: InStyle

Οι τάσεις στο μανικιούρ έρχονται και φεύγουν αρκετά συχνά. Μόνο οι τελευταίοι μήνες έφεραν μια μεγάλη γκάμα από ήσυχες πολυτελείς εμφανίσεις αλλά και κιτς σχέδια. Αν και θα υπάρχει πάντα χρόνος και χώρος για φυσικές αποχρώσεις στα νύχια, φαίνεται ότι το navy μανικιούρ αυτήν τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση.

Παρόμοια με το βαθύ μπορντό και το γήινο καφέ, η έντονη μπλε απόχρωση αποτελούσε πάντα φθινοπωρινή επιλογή. Έτσι και φέτος είναι ένα από τα κορυφαία

χρώματα βερνικιού για τη σεζόν καθώς οι “navy” ιδέες για τα νύχια κάνουν πάταγο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γαλλικό μανικιούρ με διπλό ombre: Η οπτική ψευδαίσθηση που έγινε τάση στα νύχια

Σε αντίθεση με άλλες τάσεις στα νύχια που εστιάζουν ειδικά σε ένα στοιχείο, αυτό το είδος μανικιούρ σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σειρά από διαφορετικά σχέδια.
Σας αρέσουν οι τρισδιάστατες υφές ή τα αστραφτερά φινιρίσματα; Υπάρχει ένα μπλε ναυτικό look για τα νύχια σας. Φυσικά, ή με δύο απλές στρώσεις λάκας στην πλούσια απόχρωση και ένα high-gloss topper θα είναι πάντα αριστοκρατικό με έναν αβίαστο, μινιμαλιστικό τρόπο. Αλλά με τόσους πολλούς ενδιαφέροντες τρόπους να φορέσετε το χρώμα, δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς επιλογές.

Οι nail artists σας προτείνουν τις καλύτερες ιδέες για navy μανικιούρ που έχει να προσφέρει το Διαδίκτυο. Βρείτε τη νέα σας προσωπική αγαπημένη εμφάνιση, βλέποντας τα παρακάτω σχέδια:

Γυαλιστερά τετράγωνα νύχια Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα